Keskiviikkoiltana Piffien kanssa esineruutuilemassa, taisi olla melkein täysmittainen ruutu, osa melkoista pöheikköä. Herillä 6 esinettä siellä täällä, yksi aika lähellä.

Alussa meni vähän juoksenteluksi, mutta kyllä ne esineet sieltä nousi. Tai viisi esinettä + tippunut reunamerkki Hymy Välillä Hoo ei meinannut lähteä käskyllä ruutuun, mutta kun pakotin niin aika vauhdilla se siellä ruudussa viuhtoi. Eli ei se tuosta väsy, se ei vaan haluaisi hakea niin montaa...

Torstai-aamuna tokoilin Niihamassa, pääpaino ruudulla. Ekan koitin kisamaisesti, lähti kyllä tosi hyvin mutta "seiso"-käskyllä ei heti pysähtynyt joten otin uusiksi. Sitten alkoikin kettuilu ja tahtojen taistelu... Saatiinhan me niitä onnistumisiakin, ja otin sitten ruutua eri suunnista vaihtelevilla matkoilla. Vielä on hommaa... Viimeiseksi ruutu niin että motivointiräsy oli siellä valmiina odottamassa.

Luoksetulon otin myös, ekalla kerralla ei pysähtynyt käsimerkistä joten kunnon tukistukset. Sen jälkeen tekikin aivan älyttömän upean stopin! Hienoa Hoo Nauru

Viilasin sitten vielä vähän kaukokäskyjä, eli maahan-seiso-maahan ja istu-seiso-istu.

Lopuksi vielä härnäsin Heriä oikein kunnolla lelulla että sain sen aika lämpöiseksi, siitä "sivu"-käsky ja ai että kun tuli hienosti seuraamaan!!!!! Yllättynyt Ei tietoakaan mistään vallattomuudesta tai kiukuttelusta, vaan se tosiaan TOTTELI!

Sitten vielä kokeilin vähän näyttelyjuoksuttamista, tosin tähän pitää saada joku videoimaan että tiedän miten mun kannattaa tuota eläintä juoksuttaa. Se kun tuppaa seuraamaan kun lähden juoksemaan ja on silloin ihan kasassa ja askel töpöttää.

Qiran kanssa käytiin reenien jälkeen lekurilla, se kun on nuollut oikeaa etujalkaa jonkin aikaa. Ensin katsottiin Qiran liikkumista ulkona, sitten tassua käpälöitiin ja myös selkää paineltiin. Melkein koko koira kuvattiin, ja lopulta lekuri kertoi että Qiralla on kaularangassa spondyloosia. Tuo spondyloosi kohta oli sen verran outo (lekurinkin mielestä), että tuli mieleen josko tuo olisi tullut siitä kun Heri parisen vuotta sitten juoksi Qiraa päin? Noh, tärkeintä on ettei muorilla ole mitään vakavaa, ja lonkatkin ovat aika priimassa kunnossa. Nyt vanhus vetelee kipulääkettä "toistaiseksi". Vanhuus ei tule yksin.