Torstai-iltana käytiin vielä Piffien reeneissä, ja ensin tietysti ruutu. Sujui oikein hyvin, joten en alkanut vääntämään enempiä. Saatiin hyvä häiriökin kun hoffinuorukainen Hevi karkasi emännältään Herpan luo, olin ihan varma että nyt syttyy sota, en sanonut mitään vaan lähdin verkkaisesti kävelemään Heristä poispäin. Heripä ei sanonutkaan mitään, vaan tuli iloisesti mun luo. Hevi tuli kuitenkin uudestaan, taas menin pois eikä Heri nytkään sanonut mitään, karvat oli kyllä pystyssä.

Tunnari meni hyvin, toi oikean eikä juurikaan pureskellut.

Luoksetuloa otin sekä suoraan että pysäytyksellä, ekalla ei meinannut pysähtyä joten torumiset ja uudestaan. 

Kaukokäskyissä ekalla ei noussut, torumista, sitten sujui oikein hyvin. Palkka takana niin että se laitettiin Herin huomaamatta.

Perjantai-aamuna reenattiin Kaarinan kanssa Levekin kentällä, mikä on Herille suht vieras paikka. Kahdet tokokisat ollaan siellä käyty, mutta käytännössä siis vieras kenttä. Tehtiin kehä valmiiksi, ja nyt Heri ei nähnyt ruudun tekemistä koska auto oli pusikon takana.

Aloitettiin siis ruudusta, joka oli Herpalle eri värinen kuin mihin on tottunut: punainen nauha ja siniset törpöt. Otettiin tarkoituksella tämän värinen, ja pitäis jostain saada muun väristä nauhaa ja törppöjäkin.

Ruutu siis, Kaarina toimi liikkurina. Heri lähti epäröimättä ja vauhdilla ruutuun, totteli seis-käskyä, ei ollut ihan keskellä joten yhdellä käskyllä ("peruuta") sain parempaan paikkaan ja siitä maahan. Hieno suoritus!!

Luoksetulo tökkäs nyt sitten oikein urakalla, voi... Huuto Heri meinaan nousi tule-käskyllä ylös... Huoh. Pitikin just sanoa että tätä ei tarvitse viilata, näköjään tarvitsee. Sain onnistuneitakin suorituksia, pitänee ottaa nyt suoraa luoksetuloa.

Hyppynouto oli oikein vauhdikas, miinusta menee vinosta asennosta edessä ja vähän pureskelikin kapulaa.

Tunnari sujui ongelmitta, ei edes pureskele juurikaan kapulaa. En usko (tai toivon...) ettei menisi yhtä paljon pisteitä nyt pois niinkuin toko-sm kisoissa. Toisaalta otan mieluiten sen vitosenkin kunhan tuo oikean.

Sitten pientä hömpöttelyä pallolla ja Heri autoon siksi aikaa kun Hiski suoritti.

Toisessa satsissa otin ruutuunlähetyksiä niin että häiriöitä takana, ja aika hyvä häiriö saatiinkin Luka-bortsusta Silmänisku Luka meinaan karkasi Herin luokse, ja tällä kertaa Heri päätti antaa tyypille selkään. Tosin ei siinä tullut muuta kuin sanottua pari valittua sanaa, ja kun karjaisin Heri tuli heti mun luo. Luka tosin tuli vielä uudestaan pölläytettäväksi, mutta nyt sain Herin pysymään paikoillaan.

Ruutuunlähetykset onnistui oikein hyvin, Kaarina häröili toisen ruudun takana ja Luka toisen. Ruutuun se Herppa meni, nyt siellä oli aina evästä eli motivaatioreeni. Otin vielä loppuun läheltä tyhjään ruutuun, jouduin vähän taas ohjaamaan mutta sain keskelle, siitä maahan ja käskytyksellä kävelyitä. En kutsunut Heriä luokse vaan kävin palkkaamassa.

Kaukokäskyt jumittaa siihen ekaan, saan tokalla ylös mutta kun pitää nousta ekalla!! Saatiin vielä hyvät häiriötreenit Herille, Kaarina oli Herin takana "liikkurina" ruokakupin kanssa, ja kun Heri hoksas tämän niin sehän kuikuili koko ajan taakse. Noh, mepä jekutettiin Herppaa, eli otin vaivihkaa eväät Kaarinalta joka silti jäi Herin taakse. Kun kaket sujui hyvin hihkaisin "hyvä" jolloin Heri sinkasi Kaarinan luokse, ja sain siitä hihkaistua että "täällä sun ruokas on!". Jospa Hoo nyt oppisi ettei kannata ihan koko ajaa kuikuilla taakse, täytyykin tehdä niin että sekä takana olevalla "liikkurilla" että mulla on palkka.

Phuh, hiki tuli, vaikka aloiteltiin yhdeksältä niin kuumaa oli! Piti ennen töitä vielä pikaisesti käydä suihkussa kotona.

Perjantaina päästäänkin lähtemään mökille, Heri saa pari vapaapäivää Hymy Tai ihan ei lomailla, pakko ottaa sitä luoksetuloa ja tunnarikapulat meinaan raahata myös mukaan. Mutta ruutu saa nyt hautua pari päivää.