Menin tiistaina Pirkkahallin parkkipaikalle reenaamaan, ja otin ekana ruudun. Ja se onnistui!! Heri juoksi ruutuun vauhdilla, ja pysähtyi käskystä hienosti keskelle ruutua! Huh! Huojentavaa. Tämän kun saisi vielä kisoihin...

Seuraamista otin pitkää pätkää, pk-seuraamista ja evl-seuraamista. Oikein hienosti meni, kerran piti huomauttaa kun kontakti tippui mutta muuten oikeinkin mukavaa käppäilyä. Tunnaria hajuttomilla ja seassa oma, toi hyvin. Metalliesineen noutoa lyhyeltä matkalta, istuu niin hassusti taaksepäin ettei saa tuotua kapulaa tarpeeksi lähelle. Jospa unohtaisin tän viilauksen hetkeksi ja panostaisin siihen vauhtiin... Kaukoja niin että ekasta istumisesta palkka, sitten sekalaisesti vähän mistä sun sattuu asennosta. Seiso-istussa liikkuu, eli tämän viilausta. Otin myös seiso-maahan-seiso ihan läheltä namipalkalla.

Luoksetulo Tänne-käskyllä vauhdikkaasti suoraan, ja Tule-käskyllä pysäytyksillä. Hyvin Herppa on hoksannut tämän.

Illalla kotona tunnari Ilkan kanssa, ei taaskaan ymmärtänyt mikä on homman nimi... Oli ilmeisesti liian nälkäinen kun sähläsi, mutta pitäisi keskittyä hommaan vaikka sirkus menisi ohi! Huh huh kun on välillä vaikeeta, saa nähdä riittääkö aika saada kaikki pakettiin Tervikselle mennessä. Pitänee koittaa saada ilmoitettua Heriä johonkin muuhunkin kisaan vielä tänä vuonna, jospa se ykkönen tulis jostain kisasta.

Mutta kaiken kaikkiaan reenaaminen on nyt tosi mukavaa, eikä Heriä haittaa reenata kaks kertaa päivässä Hymy