Ei sitten eilinen ruudun tehoreeni saanut lamppua syttymään Herin pienessä päässä, tänä aamuna ei taaskaan ottanut onnistuakseen... Arrrrrggghhhh!! Huuto

Ekalla kerralla lähti hienosti, mutta pysähtyi puoleenväliin ja jäi siihen seisomaan. Sama homma tokalla ja kolmannella kerralla, sitten taas hermostuin ja sitten se meni perille asti. Miksei mene heti ekalla kerralla?? Tän jälkeen menikin ruutuun hienosti, otettiin monta kertaa, niin läheltä kuin kaukaakin ja eri suunnista. Joka kerta hienosti ilman ongelmia, ja pysähtyi heti käskystä. Pitänee pistää pimu näköjään juoksemaan ihan tosissaan, ei auta emännän laiskotella.

Otin myös seuraamista, pari kertaa piti huomauttaa perusasennosta mutta on selvästi paremmat jo. Liikkeestä istuminen ok. Metallinouto ok, ei vieläkään tuo tarpeeksi lähelle, mutta itsepähän olen pimun kouluttanut Silmänisku Tunnari oli hauska, metallinouto meinaan sattui olemaan siinä matkan varrella. Heri siis meni metallille, meni sen kanssa tunnarikapuloille, tiputti metskun maahan, nuuski tunnarit ja toi oman Nauru

Otin kaukokäskyt vikana, Heri oli aika puhki (oltiin aamulla käyty 6km pyörälenkillä ja oli aikas kuuma), eli ei noussut ekalla. Parin raivokohtauksen jälkeen se nousi sieltä ihan reippaasti. Huoh, tätä vois kyllä tehdä ihan kokopäivähommana tätä Herin reenaamista jos tuloksia haluaa.

Ainiin, sunnuntai-iltana Ilkka liikkuroi (ihan oikeaoppisesti Hymy) meidän tunnarin, ja Heri toi hienosti oikean vaikka iltaruoka odotti takana. Tätä otetaankin nyt joka ilta, ettei pääse unohtumaan.