Perjantai-iltana taas agiliidossa, rata ei ollut vaikea (hyppis), mutta lähtö oli Herille sitäkin ongelmallisempi. Ekalla kerralla pimu pääsi jäähylle kun ei suostunut odottamaan. Toisella kertaa onnistui, ja itse ratakin meni hienosti. Että sillä on vauhtia!

Sunnuntaina olikin sitten ruhtinaallisesti aikaa reenata kun oli vapaata Hymy Mun piti mennä Niihamaan tokoilemaan mutta siellä olikin kelpieden kokous. Käytin tilaisuuden hyväksi ja otin kaukokäskyjä häiriöiden kera. Tää onnistuikin hyvin, koska heti alussa joku juoksi aivan meidän vierestä ja Herpalta meinas mennä pasmat sekaisin. Ei kuitenkaan lähtenyt perään vaikka vähän pöhisi, ja sen jälkeen ei välittänyt ohikulkevista ihmisistä eikä koirista. Teki asennonvaihdot tosi hienosti, takapalkalla.

Sitten ajelin Pirkkahallille vetämään kunnon reenit. Otin kaikki liikkeet kisamaisesti sekaisin.

Ruutu - Tää on nyt vaikea pala Herpalle, ei sitten millään suostu menemään ruutuun asti vaan pysähtyy siihen eteen, pohtii, ja menee sitten maahan tai tulee takaisin. Pari kertaa kävin viemässä ruutuun, ja menihän se sinne sitten lopulta. Sen jälkeen ennakoikin sivulletuloa, eli nyt täytyy jättää se luoksetulo pois ja tehdä vain kävelylenkkiä ruudun luona.

Seuraa - Perusasennot on parantuneet!! Otin tosi pitkän seuraamisen, paljon pidemmän kuin voittajassa tulee olemaan.

Luokse - Tuli ravilla, pysähtyi heti molemmat. Hyvää se että oli koko ajan sama vauhti, mutta laukka ois parempi.

Tästä poikki, ja palkka räsymotskulla.

Istuminen - ok

Tunnari - Oli siis hajuttomia + mun kapula, tätä ei olla päästy reenaamaan pitkään aikaan vieraiden hajustamilla kapuloilla... Toi oman, ja pureksimatta perille asti!! Oho Yllättynyt

Metallinouto - Hyvä ja vauhdikas, ois tosin saanut tuoda lähemmäksi.

Kake - Saakelin eläin ei noussut ekalla käskyllä Huuto Oon nyt tarkoituksella ottanut pidempää matkaa kuin voittajassa, ja neiti kettuilee... Ja nythän ei ollut sitä takapalkkaa Päättämätön Sain lopulta kelvollisen suorituksen, mutta kyllä meinas päreet palaa.

Sitten pistin pähkinäni töihin ja mietin mitä tehdä ruudun kanssa. Päätin ottaa oikein tehoreenin, eli kasasin toisenkin ruudun, molempiin namilätkä ja sitten vaan Herppa juoksemaan. Palkkana käytin ihan kuivamuonaa, laskin taskuuni 60 nappulaa ja eikun reenaamaan. Mulla oli myös paistettua broilerin kivipiiraa jota laitoin aina välillä myös ruutuun. Ja Herihän juoksi! Alkoi olla melko kuuma, mutta Heri lähti joka ikinen kerta ruutuun laukalla ja ois varmaan jaksanut vielä enemmänkin mutta mulle alkoi tulla hiki ja oli pakko lopettaa Nauru

Tätä voisin nyt sitten askarrella joka aamu ja myös iltaisin kun pääsee reenaamaan. Eiköhän se Tervikselle mennessä ala olla jossain kohdiksessa. Ei huvittais enää toista kertaa jäädä ilman tulosta, joten töitä on tehtävä.