Torstai-iltana Piffien kentällä ruutua, seuraamista, kaukokäskyjä, metallinoutoa... Ruutu kaipaa kyllä hurjasti töitä, eli tätä on otettava nyt sitten enemmän kuin ehtisin. Kaukokäskyt niin että ruokakuppi takana, kääntyi mutta muuten pysyi paikoillaan. Seuraaminen hienoa, nyt alkaa perusasennotkin löytymään! Metallinoudossa oli vähän hidas, eli nyt tätä iltaruokareeninä.

Perjantaiaamuna Niihamassa, mitäs muuta kuin ruutua Hymy Heri ei millään meinannut mennä ruutuun asti, kolmannella kerralla vein sen sitten sinne väkisin. Ja neljännellä kerralla pikkukoira meni itse perille asti, hyvä hyvä! Heriä nyt ketuttaa kun siellä ruudussa ei olekaan mitään, se ei halua mennä sinne vain sen takia että minä käsken. Mutta sehän menee. Otin ruutua myös läheltä ja eri suunnista, palkkaa satoi aina kun pysähtyi käskystä.

Luoksetulo pari kertaa, kerran ei malttanut seistä tarpeeksi kauan kun olin pysäyttänyt, vaan alkoi valumaan, toruin ja otettiin uudestaan, nyt parempi.

Sivulta maahanmenoa, ettei taas mene luoksetulo nollille, hyvin tippuu. Otin myös sivulletuloa maasta, eli sitä ruudusta seuraamiseen tuloa.

Lopuksi kaukokäskyt aika kaukaa, ruokakuppi Herin takana. Eka istuminen ok, sitten käskin seisomaan mutta meni maahan - vein Herin autoon. Kotvan päästä uudestaan, nyt teki hienosti istu-seiso-maahan-seiso josta sitten vapautin kupille, eikä edes kääntynyt sivuittain! Nyt pitää reilusti pidentää matkaa ja myös aikaa vaihtojen välillä ettei ennakoi.