Leiriväsymyksestä on toivuttu mukavasti, siskon Topi-mäyris oli meillä hoidossa torstaista tiistaihin ja oli kyllä hauskaa kun oli yksi "sylikoira" noiden kahden hovarontin seurana.

Tiistaina käväisin aamulla Herin kanssa tän vuoden ekalla pyörälenkillä, 10km lenkki tuli tehtyä. Alussa meinas kyllä kunto loppua, mutta sitten alkoi lihakset vertyä ja ihan mukava oli pyöräillä. Sääkin oli sopiva, satoi muttei kuitenkaan liikaa. Heri ois jaksanut toisen mokoman, mutta jospa nyt aloitettaisiin vähän rauhallisemmin Hymy Herihän sai juoksennella melkein koko matkan irti, eli oikeinkin mukavaa pyöräilyä semmoinen.

Illalla oli sitten tokokoulutusohjaajien käytännön ilta, ja koska viimeksi oli puhetta siitä käden paikasta seuraamisen aikana niin otinpa Herillä sen seuraamisen sitten. Koulutusta vetivät tuomarit Räsänen ja Ala-Nikkola. Aika mielenkiintoinen tuomio tuli mun käsien käyttöön, rouvat kehoittivat mua pitämään kädet paikoillaan Yllättynyt Videolta katsottuna se mun liikkuminen on kädet liikkumatta tosi oudon näköistä, saa nyt nähdä mitä asian kanssa teen... Ainakaan pk-puolella en ala pingviiniksi Silmänisku Herin pää on vaan siinä sopivasti tiellä etten pysty vasenta kättä liikuttamaan ihan normaalisti, ja alussahan mulla oli ongelmana just tuo vasemman käden halvaantuminen.

Keskiviikkona kävin aamusella reenaamassa tokoa, kävin tekemässä parit ruudut ja luoksetulon valmiiksi. Päätin ottaa alkupään liikkeet kisamaisesti:

Seuraaminen - hieman liikaa intoa, en valita Hymy Heiluttelin käsiäni normaalisti, ei musta ole puunukeksi...

Liikkeestä istuminen - ok

Luoksetulo - ekalla ei pysähtynyt käsimerkistä, torumista, sitten uusiksi. Uusinta oli hieno, pysähtyi heti ja tuli kaikki välit samalla vauhdilla. Tästä oli ihan pakko palkata lelulla kun tuli niin hienosti lähellekin!

Ruutu - tää on nyt valitettavasti hukassa, eli tehoreeniin.

Kaukokäskyt - jätin ruokapurkin Herin nähden sen taakse, teki hienot asennonvaihdot heti ekalla käskyllä mutta kääntyi vinoon kuppia kohden. Sai kuitenkin tästä palkan.

Otin sitten vielä ruudun luoksetuloa niin että nami oli valmiina vasemmassa kädessä. Hetsasin myös Heriä lelulla ilman että se sai siitä kiinni, ja otin siitä sivulletuloja. Hieman sapettaa neitiä moinen, mutta tekee kuitenkin kun tykkää.