Ke-aamuna Niimahassa ruutu aiheutti jälleen epätoivoa, Hoo juoksi TAAS puoleen väliin ja jäi seisomaan siihen. Hetken aikaa jaksoin tuijotuskilpailua, sitten meni hermo. Sen jälkeen ruutu ongelmitta. Kaukokäskyissä kävin palkkaamassa heti ekasta istumisesta, onnistui hyvin. Tunnari hajuttomilla, toi oman.

Töissä päivällä otin tunnarin, Terhi oli käpälöinyt muita kapuloita. Ekalla kerralla oli 4 vierasta kapulaa, toi oman. Toisella kerralla 2 vierasta kapulaa, toi oman. Kolmannella kerralla oli vain yksi vieras kapula, valitsi oikein. Vikalla kerralla oli 3 vierasta kapulaa, toi oman Hymy

Illalla oli pakko töiden jälkeen ajella vielä reenaamaan sitä ruutua. Käväisin kaupungilla joten menin eteläpuistoon, siellä ei olla aikoihin reenattu. Peitin auton lakanalla ettei Heri nähnyt kun tein ruudun, epäilen meinaan että se menee sinne silloin kun näkee ruudun väsäyksen Silmänisku Saatiin vähän häiriötäkin kun kentällä oli myös agilityreenit + satunnaisia kulkijoita. Väsäsin ruudun niin että Heri joutui juoksemaan agilitaajia kohti, eli taustalla jonkinmoista häiriötä vaikkei ihan vieressä oltukaan.

Heri meni ruutuun hienosti, uusinnoissa myös. Vikalla kerralla vein taas ruokaa ruutuun, ja höpsö Hoo jatkoi ruudun läpi kun ei nähnyt läpinäkyvää ruokapurkkia Nauru Neiti siis tietää että pitää juosta suoraan eteenpäin kunnes toisin käsketään, heh. Otin myös kaukokäskyjä, maasta istumaan nousua mistä heti palkka. Pidennän nyt matkaa tässä ja koitan kuitenkin pitää oman ääneni vakaana, vaikeeta...

Torstai-aamuna satoi vihdoinkin vettä, eli sadereenit jee! Mentiin aamuksi Niihamaan josko sinne olisi tullut pikkukoiria ohitusharjoituksiin, keli ei ollut houkutellut paikalle muuta kuin Terhin pihakoiralaumansa (4kpl) kanssa. Tein taas ruudun, ja auton peitin lakanalla. Terhi häiriköi parhaansa mukaan, eli pihikset hoitivat homman oikeinkin kiitettävästi. Pihisten haukkumista enemmän Heriä selvästi häiritsi Terhin käskytys, eli kun oli menossa hienosti ruutuun ja Terhi komensi pihiksiä olemaan hiljaa (ei tms.), niin Herin vauhti selvästi hidastui ja korvat kielivät epävarmuudesta. Jatkoi kuitenkin melkein ruutuun asti, pysähtyi siihen etureunalle josta sain onneksi ohjattua loppuun.

Seuraavat kerrat onnistui hyvin, Terhi meni myös ruudun taakse eli Heri joutui juoksemaan häiriötä kohti, vauhti oli selvästi hitaampi mutta meni kuitenkin ja pysähtyi hyvin seisomaan.

Luoksetulossa ei pysähtynyt ekalla kerralla, ja kun oltiin menossa takaisin lähtöön Terhiltä karkasi yksi pihis joka meinasi syödä Herpan Kieli ulkona Heri hillitsi hyvin itsensä, pihis viuhtoi siinä parin metrin päässä mutta Hoo vain seisoi paikoillaan! Hyvä reeni tämäkin. Uusintaluoksetulossa Heri selvästi juoksi "karkuun" takana olevaa laumaa, mutta pysähtyi hienosti seisomaan. Seuraavat välit tuli liian hitaasti, ravilla kuitenkin. Kyllä tästä sen verran pisteitä pitäisi irrota etten jaksa tätä nyt viilata, sitten joskus jos päästään EVL:lään niin paneutun tähän vähän paremmin.

Loppuun kaukokäskyt, ekalla ei taaskaan noussut istumaan, siitä huomautus, uusinnat ok.

Liian vähän on päästy reenaamaan häiriöitä, mutta aika vaan loppuu kesken. On tää voittajaluokka kyllä vaikea!! Toisaalta on paljon kivempaa reenata voittajaa kuin avointa, mutta kun tietää miten paljon on liikkuvia osia niin kisaaminen ei kauheasti kiinnosta... Ja tosiaan pitäis ensin saada liikkeet kasaan ja sitten reenata niitä häiriöitä, eli projekti on aivan kesken tämän suhteen. Toisaalta Heri osaa keskittyä hyvin tekemiseen, se ei ole ollut niin häiriöherkkä kuin Qira. Mutta ei se sitä tarkoita etteikö häiriöitä pitäisi reenata!