Tiistai-iltana Tamskin tavoitteellisesti reenaavien reenit Pirkkahallilla, vihdoin päästiin mukaan. Olin ajoissa paikanpäällä joten väsäsin ruudun ja luoksetulon valmiiksi. Herpalle aika kevyet reenit. En enää muista missä järjestyksessä sähläsin, mutta näitä nyt ainakin tuli otettua:

Ruutu: Hmph, Heri bongasi jonkun ihme kiven tms. kun olin lähettämässä sitä, näin ettei se mene ruutuun mutta lähetin silti. Juoksi ruudun ohi sille perhanan kivelle. Uusinta ok, pysähtyi hienosti keskelle. Otin erikseen myös sivulletuloa, hyvin sujui.

Luoksetulo: Yksi suora luoksetulo, hyvä vauhti.

Kake: Palkka ekasta noususta, heitin palloa ja tää taitaa toimia paremmin kuin namit. Eli lelua peliin tässäkin nyt kun alkaa tekniikka olemaan kutakuinkin kunnossa.

Metallinouto: Ruokapalkalla, vähän hidas oli mutta tuo kuitenkin.

Tunnari: Tämä oli oikein hieno love0010.gif

Seuraamista: Hyvin menee, käännöksissä vasemmalle vähän väistää, eli mun täytyy olla tarkkana miten kuljen. Perusasenot on nyt tosi hyviä, kun itse muistan keskittyä pysähtymiseen, eli miten teen sen... Vaikeeta Hymy

Paikkamakuu: Tätä ei ollakaan reenattu aikoihin, Heri pysyi hienosti paikoillaan.

Keskiviikkona käydään vielä illalla reenaamassa, samoin to aamuna vähän ja illalla kans, perjantaina ei tehdä mitään. Voi olla että ollaan reenattu liikaa, mutta eipä ainakaan harmita sitten niin paljoa kuin toko-sm-kisoissa minne ei oltu reenattu tarpeeksi. Oikein hyvällä mielellä mennään kisaamaan, kiva nähdä tuttuja ja ilmeisesti Gipsternejäkin on tulossa enemmän kuin viime vuonna! Mm. Herin Heksu-veli alokasluokkaan, eka startti tokokisoissa.