Torstai-iltana Piffien reeneissä viimeiset viilaukset, ei mitään kovin rankkaa mutta ilman palkkaa eli kisamaisesti. Ensin ruutu - seuraa - luoksetulo. Ruudussa menin kehumaan kun pysähtyi käskystä seisomaan, vähän hitaasti tosin. Siitä suoraan seuraamiseen, pitkää pätkää ja hienosti seurasi. Luoksetulossa pysäytin seisomaan, ei mokoma pysähtynyt kunnolla joten uusiksi, nyt oikein hieno. Palkaksi ruokaa.

Sitten väännettiin jonkin aikaa Retun kanssa, tai oikeastaan Simo-isännän Hymy Simolla ja Retulla on BH edessä ens viikolla, joten pistin Simon tekemään koko kaavion. En ollut oikein tyytyväinen seuraamiseen, ja sen kanssa sitten taisteltiinkin aika kauan. Retu on mielenkiintoinen tapaus, leikki ihan ok mutta heti kun Simo käskytti seuraamiseen niin Retu löi hanskat tiskiin. Laitoin sitten Simon seuraamaan Herin kanssa, ja muutama virhe saatiin hienosti esille, oli meinaan opettavaista kun on eri koira ohjaajalla niin voi keskittyä siihen ohjaajaan. Simolla siis palkkaaminen, sen suunta ennenkaikkea on selvästi syynä Retun hidasteluun.

Lopuksi otin sitten Herillä istumisen - metallinoudon - kaukokäskyt. Istuminen ok, metallinoudossa toi vauhdilla, kaukokäskyissä nousi hienosti ekalla. Palkkana lelu.

Olen oikein tyytyväinen Heriin, ja luottavaisin mielin mennään lauantain kokeeseen. Kun vain muistan pitää oman pääni kasassa niin hyvin menee Hymy