Tiistai-illaksi sovittiin parin Piffiläisen kanssa esineruutureenit Tavesin majalle Koivumäkeen. Harmittavasti paikalla oli myös muita, eli ei voitu käyttää valmista esineruutua. Noh, me polkastiin oma ruutu joka ei ollut kovin leveä mutta muuten kyllä haasteellinen. Herillä 6 esinettä.

Heri juoksenteli taas alussa melko villisti, kolme esinettä löytyi hyvin mutta sitten ei tuntunut löytyvän millään. Pitkän tovin kuluttua nousi neljäs esine (taskulaskin), ja päätin palkata Herin tästä ja jättää loput kaksi esinettä Roope-hoffille. Tosin ei Roopekaan niitä löytänyt, eli aika hyvin oli Hannele esineet sinne metsään hukannut Hymy Tuohon paikkaan pitää päästä kyllä uudestaan, oli sen verran haasteellinen metsä.

Illalla aloittelin Herin kanssa noutokapulan palautusreenit, ihan vielä ei tanssikuviot mene yksiin (tai sitten Herillä ei ollut tarpeeksi nälkä), mutta tätä jatketaan nyt ainakin pari viikkoa ja katsotaan mihin päästään.

Keskiviikkoaamuna pyörälenkillä meinasi käydä ohraisesti kun puolessamatkassa ketjut sanoivat poks... Noh, onneksi pyörässä on springeri ja Heri tykkää juosta. Normaalistihan se saa alkulämmittelyjen jälkeen painattaa vapaana, mutta nyt pistin sen vetohommiin. Pääsin loppumatkan paljon helpommalla kun ei tarvinnut risaa pyörää taluttaa, täältä löytyy meidän fillaroima reitti.