Perjantaina hoksasin mennä yhdelle pellolle millä oon Qiran kanssa aikoinaan jäljestänyt paljonkin, ja se olikin oikein mukavassa kunnossa! Mun piti alunperin tehdä Herille pelkkiä kulmia, mutta enpä voinut vastustaa kiusausta ja tein kulmatreenin jälkeen 400 metrin jäljenkin.

Kulmatreeni meni itseasiassa paremmin kuin olin odottanut, Qiran kanssa kun aikoinaan tein vastaavaa niin Qira meni reippaammin yli kuin Heri.

Jälki meni myös todella hienosti, tuntuu siltä että Niinan tyyli sopii parhaiten Herille kun edistystä on tullut selvästi pienessä ajassa. Heri ajoi jäljen niin hyvin että mielessä kyllä kaihertaa se FH, pariin kisaan koitinkin päästä ja yhteen ollaan varalla, ja koitan vielä loppusyksystä saada kisapaikkaa.

Kulmatkin meni todella hienosti, ja päässä ollut pikkukeppi löytyi helposti Hymy Nyt vaan pitäis saada vanhennettua noita jälkiä, vois koittaa vaikka sitä kolmen tunnin jälkeä. Viimeistään sitten Niinan peltojälkipäivässä voisin tehdä kisamaisen jäljen harhoineen päivineen.