Sunnuntaina kävin aamusella opastamassa Tamskilaisia tokon ruudun saloihin, ja alussa piti tottakai näyttää Herillä miten sen pitäisi kisoissa mennä. Herillähän ei olla ruutua tehty sen viimesimmän tokokisan jälkeen, ja vähän jännitti että mitenköhän tämä nyt sujuu. Ja Tamskin Tallillakaan ei olla oltu aikoihin.

Otin Herin aika kylmiltään hommiin, pikku pätkä seuraamista ja sitten lähetyspisteeseen. Heri oli kyllä heti kartalla siitä mitä ollaan tekemässä Hymy Sen verran ahnaasti se tuijotteli ruutua. Käskyllä se ampaisi ruutuun, seiso-käskyllä pysähtyi heti, ja meni myös maahan heti ekalla käskyllä. Sitten tein kävelykuviot ja kutsuin Herin sivulle. Melkein kympin suoritus!! Eli tämä on VIHDOIN mennyt Herin kaaliin, jei Nauru

Oli tosi mukavaa koulutella pitkästä aikaa, jos vaan aika antaa myöten niin täytynee pitää noita teemakoulutuksia enemmänkin. Oppilaat oli tosi mukavia ja koirat oppivaisia.

Reenien jälkeen otin Herillä vielä pikaisesti pk-jäävät, ja hyvin meni. Sitten lähdin ajelemaan Valkeakoskelle FH-kokeisiin katsomaan Peton suoritusta. Oli oikein opettavainen reissu, oon kyllä pitänyt rimaa aivan liian korkealla tuohon lajiin. Meidän täytyy kyllä Herin kanssa koittaa päästä kisaamaan tuossa viimeistään ensi vuonna, reenattavaahan meillä toki vielä on mutta kisapaikka tuo lisämotivaatiota Hymy

Peto kisasi siis 2-luokassa, ja hienosti poika sai jälleen koularin! On se aika epeli, Niina ei ollut tyytyväinen (jopa minä näin ettei ollut mikään hyvä suoritus), pisteitä siis 70 mutta FH2 jokatapauksessa!

Maanantaina Heri sai pitää lepopäivää, itsellä oli aamusta iltaan sen verran kiireistä. Tiistaina kävin taas aamulla Kaukajärven nurmikolla polkemassa jäljen, 500 m, 4 keppiä, kulmia 6 joista kaksi terävää. Nameja muutama siellä täällä. Heri ajoi tosi hienosti! Ilmaisi kaikki kepitkin melkein korrektisti, yksi keppi jäi tassun alle mutta muut hienosti tassujen välissä Hymy Kulmat on vaikeita, eli niitä reenaan nyt seuraavat viikot.

Lopussa tosin meinasi käydä vähän hassusti, tuollahan käy aika paljon ihmisiä tekemässä jälkiä. Heri ajoi loppusuoraa, ja ihmettelin kun se meni jäljen vieressä ja kuitenkin söi jotain melkein koko ajan. Pysäytin sen ja kun katsoin maahan niin siellähän oli turvotettuja nappuloita... Heri siis ajoi jonkun muun jälkeä Huuto

Huomautin tästä aika kovalla kädellä, ja lopun Heri menikin omaa jälkeä ja viimeinen keppikin löytyi hienosti. Nyt tarvis kyllä löytää joku paikka missä ei olisi niin kauheasti trafiikkia, ehdotuksia...?