Keskiviikkona reenattiin muutaman bordercollien ja yhden holskun kanssa Eteläpuistossa pk-tottista. Otin tosin sekaisin tokoa, mutta kisamaisesti kuitenkin eli ei palkkaa.

Heti ilmoittautumisessa piti napata Herppaa korvasta, kuikuili niin kovin innokkaasti parina ollutta bortsua. Me mentiin ensin paikkamakuuseen, kuuma päivä ja hiekkakenttä - halusin nähdä miten seuraaminen onnistuu tämän jälkeen. Menin ihan piiloon asti, eli alan nyt reenaamaan voittajaluokan tottista. Heri pysyi paikkamakuussa tosi hienosti, vaikka häiriöitä oli jonkin verran. Ohi kulkevia ulkoilijoita koirien kanssa ja ilman, pyöräilijöitä ja takana agiliitoa.

Sitten seuraamiseen, pk-kaavio ja hienosti meni! Täyskäännökset vasempaan oli myös tosi hienoja!

Liikkeestä istuminen myös ok.

Metallinoudossa toi vinoon, eli pitäis koittaa muistaa heittää enemmän vasemmalle niin ehkä sitten tulisi suoraan eteen istumaan? Kokeilemisen arvoinen juttu, koska Herppa tulee aina vinoon oikealle.

Hyppynouto n. 80cm esteellä, muuten ok mutta pahuksen eläin alkoi tässä vaiheessa keräämään painetta ja mälväsi oikein urakalla kapulaa Huuto Kun piti nätisti niin palkkasin, koska en ottanut enää muuta.

OIkein hyvä reeni, jäi hurjan hyvä mieli koska Herillä on nyt asenne kohdillaan. Eli mammaa kunnioitetaan ja yhdessä on kiva tehdä hommia kunhan allekirjoittanut on Pomo Silmänisku

Kun muutkin olivat reenanneet, otin vielä ruudun niin että Kaarina teki sen ja meille ikäänkuin kisamainen suoritus. Ongelmana oli tällä kertaa se että Heri ei totellut heti seiso-käskyä ja valui sen takia väärään paikkaan. Kaarinan kehoituksesta karjaisin sydämeni pohjasta sen SEISO-käskyn, ja tämä sai Herin stoppaamaan kunnolla. Eli koitan muistaa olla tosi vihainen kisoissakin Kieli ulkona

Tunnari vielä vihoviimeiseksi, ei minkään valtakunnan ongelmaa!! Toi heti oman kun se tuli vastaan. Voi piru tän kanssa. Jos tuo toko ei ala luistamaan niin taidan ottaa siitä ihan talvilajin ja keskittyä pk-puoleen.

Reilun viikon päästä on Valkeakosken näyttely, hoffeja ilmoitettu 20kpl. Saa nähdä onko muita käyttöluokan koiria. Heriltä lähtee karvaa niin että se kaljuuntuu silmissä, ja se pitäisi vielä pestä ennen näytelmää kun turkissa on mustia läiskiä pikiöljystä (karkottaa hyttysiä ja muita ökkiäisiä). Saa nähdä mitä neidistä jää sen jälkeen jäljelle. Näyttelyn jälkeen kyllä riivin kaikki karvat siitä irti Nauru