Kävin Herin kanssa maanantaina töiden jälkeen Kyötikkälän kentällä ottamassa vähän pk-tottista, lähinnä testaamassa sitä onnistuuko juoksusta seisominen ja maahanmeno. No ei onnistu, kun tuo pikkukoira vain istuisi. Koomista sinänsä, viime vuonna ei istunut kummassakaan pk-kisassa, tänä vuonna ei muuta tekiskään... Noh, sain siihen muutaman onnistuneenkin suorituksen, tosin piti vähän pöllyytellä neitiä välillä kun näki ettei vaan huvittanut mennä maahan. Seuraaminen oli koko ajan tosi hienoa, Herppa tuntui innostuvan mitä enemmän tehtiin hommia.

Otin myös parit luoksetulot niin että motsku oli leuan alla jotta saisin Herin lähemmäksi, ja toimi Hymy Kiitos Kaarina vinkistä! Vauhtikin oli hyvä, eli jatkamme suoria reippaita luoksetuloja.

Sitten sitä eteenmenoa, tai lähinnä maahanmenoa siellä päässä. Vein Herin nähden motskun kentän päähän, ja sitten seuraamista ja eteenlähetystä. Aika monen monituista kertaa piti ottaa ennenkuin pikkukoira hoksasi jutun juonen, juoksin Herpan perään ja kun ei totellut "maahan"- käskyä niin menin ja laitoin Herpan maahan. Ei tuntunut kovasti häiritsevän Heriä, kun joka kerta oli innokkaasti seuraamassa ja lähti aina vauhdilla eteenmenoon. Tätä otetaan nyt oikein urakalla tää viikko, katsotaan mihin päästään. Jos sain sen tokon ruudunkin onnistumaan niin kyllä tämäkin tästä.

Lopussa leikittiin hurjasti Herpan kanssa, vaikka sille itse tekeminen tuntui olevan palkitsevaa Nauru Se tuntuu olevan nyt mainiossa vireessä ja jaksaa päivittäin reenata innokkaasti.

Ainiin, saatiin paikka tokokisaan 25.9., tuomarina Ilkka Sten joka on oikein mukava tyyppi. Hän on arvostellut mm. Terviksellä 2009 kun oltiin alokasluokassa, toivottavasti vaan saan viikossa (pk-mestikset on edellisenä vkl) tokon koukerot taas yhtä hyvin hallintaan.