Tiistaina piti olla tokoreenit Pirkkahallilla, mutta koska muita ei ollut tulossa päätin mennä Eteläpuistoon reenaamaan kun siellä saa paremmat häiriöt. Luoksetulossa päätin kokeilla suullista käskyä - ei mitään vaikutusta joten sitten otin käsimerkillä pari kertaa. Tuli hyvällä vauhdilla ja pysähtyi hienosti. Ruutua otin varmaan kuus kertaa aina eri suunnasta, ja joka kerta sain Herin pysäytettyä just oikein. Pohdin josko tää ruutu oiskin mun ongelma, eli en osaa hahmottaa sitä ruutua jos en ole itse sitä väsännyt? Harkitsemisen arvoinen juttu.

Metallinouto oli hyvä, tosin tuli vähän vinoon. Pitäisköhän yrittää heittää vasemmalle kun Hoo tuo sen aina enemmän oikealle eteen Silmänisku Tunnarissa hajuttomia + oma, toi oikean. Kaukokäskyissä ei ongelmia, muuta kuin seiso-istumisessa liikkui. Tätä alan varmaan jossain vaiheessa opettamaan uudestaan ja uudella käskyllä, koska istu ei oikein toimi. "Taakse" tms. vois olla kelvollinen käsky.

Hyvät reenit, palkkailin Heriä aika ahkerasti, huomenna on kisamaiset reenit joten voisin ottaa useamman liikkeen ilman palkkaa.