Piti torstai-aamuna käydä tokoilemassa häiriöiden kera Niihamassa, mutten sitten ehtinyt kun oli muita kiireitä. Illalla siis Piffien kentälle, kovin montaa ihmistä ei seuraksi saatu joten meni vähän omatoimireenaamiseksi. Ensin seuraamista, jotenkin oli vähän nuhjua mutta seurasi kuitenkin. Sitten istuminen, ei huomauttamista. Luoksetulossa pysähtyi hyvin seisomaan, siitä heitin pallon. Ruutu onnistui hienosti, eli nyt reenin alla seuraava: seiso-käsky - Heri pysähtyy seisomaan - heitän pallon. Tää tuntuu toimivan, nyt tarvis saada se appari kans välillä heittään palloa / lelua. Otin ruutua muutaman kerran ja joka kerran meni hienosti, mun pitää vaan olla tosi skarppina koska käsken Herin pysähtymään, ja käyttää sitä ÄÄNTÄ kunnolla eli palleasta asti happea Nauru

Otin sitten vielä uusintana luoksetuloa, sekalaisesti meni eli välillä ok, välillä huonommin. Tunnistusnouto niin että Simo oli käpälöinyt huolella kapuloita, toi oikean. Kaukokäskyt, nousi heti ekoilla ja muuten ok, mutta se seiso-istu tulee eteenpäin eli nyt voisin pari päivää viilata tätä ihan huvikseni. Ja vaihtaa sen käskyn.

Ihan loppuun otin vielä lelulla hetsaamista, ja siitä seuraamista, ja myös niin että kun leikittiin ja Herillä irtosi ote lelusta - seuraa. Ainiin, ja otettiinhan me näyttelyreeniäkin, juoksemista, seisottamista ja Simo katsoi Herin hampaat.

Innostuin reenaamaan Simon ja Retun kanssa esteitä, parivaljakko kun sai tiistaina BH:n suoritettua, ja olisi aika hienoa jos he osallistuisivat hoffien pk-mestiksiin jäljelle. Muuten olisi tottis aika lailla paketissa mutta esteet pitäisi vielä opettaa kunnolla. Kyllähän Retu ne menee, mutta tekniikka on vielä hukassa ja nouto pitäisi saada siihen vielä mukaan.