Perjantai olikin touhukas päivä, sattuneesta syystä mulla on ollut muutama vapaapäivä ja oon käyttänyt ne tehokkaasti hyväkseni. Heri reeniä siis Hymy

Aamulla ensin eteläpuistoon tokoilemaan, ensin pieni pätkä seuraamista ja liikkeestä istuminen, ok.

Ruutu onnistui oikein mallikkaasti kun oon ottanut sen pallonheiton siihen mukaan. Luoksetulon pysätys ok, mutta vauhti vähän hidas.

Kaukokäskyissä viilasin sitä taaksepäin istumisen viilaamista "taakse"-käskyllä, mutta se on liian samankaltainen kuin maahan. Eli ehkä "peru" (=peruuta) ois parempi? Otin myös seiso-maahan-seiso namilla, hyvin pysyi tassut paikoillaan.

Reenien jälkeen kävin vähän töissä järkkäämässä, me siis jouduttiin vaihtamaan liiketilaa ja on ollut vähän ongelmallista tuo muutto... Nyt vielä tietokonekin kettuilee, joten on tosiaan ollut näitä turhia vapaapäiviä.

Käyviin päivällä myös siskon luona hauskuuttamassa Lauri-poikaa, Lauri meinasi tikahtua nauruun kun heittelin Herille marjoja ja Hoo otti kopin. Herppa sai kunnolla liikuntaa kun juoksenteli Topi-mäyriksen kanssa ja Laurikin juoksutti vähän Herppaa.

Sitten kävästiin äkkiseltään kotona ja seitsemältä mentiin agireeneihin, sitä ennen kävin uittamassa Herin ja se uikin yhteen menoon n. vartin verran. Neiti olikin sopivan väsynyt agireeneihin, lähdöt meinaan sujui tosi hyvin! Mutta jotta elämä ei olisi liian helppoa, niin itse radat olivat aivan hanurista... Kouluttaja meinasi tikahtua nauruun kun Heri väkisin änki A-esteelle vaikka piti mennä alla olevaan putkeen. Huoh.

Kotiin päästyään Heri oli aivan raato, ihanan väsynyt ja onnellinen pikku otus Hymy