Tiistaiaamuksi sovittiin tottisreenit Kaarinan kanssa Kyötikkälän kentälle, ilma oli kohtuu viileä mutta onneksi sade alkoi vasta meidän reenien jälkeen.

Laitoin Herin ensin paikkamakuuseen ja avitin (raipalla) Hiskin perusasentoja, sen jälkeen harjoittelin sen 2kg kapulan heittoa ja Herppa makoili kaula niin pitkällä että näytti ihan kirahvilta Hymy

Paikkamakuun jälkeen kokeilin juoksusta maahanmenoa, nyt onnistui joka kerta! Seisominen on vielä hakusessa, täytyy sitä reenata kävelyvauhdista. Otin myös luoksetuloja, ja Hoo tuli niin hirveetä vauhtia että mun oli pakko väistää alta pois kun olin ihan varma että kohta rytisee!

Otin kertaalleen noudon 2kg kapulalla, ja palautus oli niin surkea (vino ja mälväs), että päätin ottaa tän tehoreeniin. Sainkin kopsata Kaarinan "Tavoitteena huippukoira" - kirjasta muutaman sivun, eli nyt reenaan pari viikkoa ihan pelkkää luovutusta.

Loppuun eteenmeno, olin vienyt ruokapurkin ämpärin päälle kentän reunaan, ja Hoo oli hyvin innoissaan. Seuraaminen oli paljon parempaa kuin mitä on ollut eteenmenossa yleensä, ja nyt se jopa meni käskystä heti maahan!! Mahtavaa Nauru Kyllä se tästä pikkuhiljaa, onneksi mestiksiin on vielä aikaa. Toivottavasti Herin juoksut ei vain ala ennen sitä, ei se vielä ole merkkaillut kovin tiuhaan ja karvan perusteella ei juoksut tulisi vielä, mutta mun onnella ne juoksut kuitenkin tulee väärään aikaan...