TERVAKOSKEN ROTUMESTARUUSTOKO

Eipä sitten herunut meille 1-tulosta Tervikseltä, harmittaa mutta sellainenhan se voivoi-luokka on. Heri teki kyllä tosi hienosti hommia, eli voin ottaa omaan piikkiini epäonnistumiset, en osannut ohjata 1-tuloksen arvoisesti.

Tässä liikkeet, järjestys oli sekoitettu:

Liikkeestä istuminen: 10 - ei huomauttamista, tosin tuomari selitti mun kädestä että kannattaa varoa sen kanssa ym. Joten seuraamiseen päätin siis olla tikku-ukko

Ruutu0 - Huoh, Heri lähti hienosti, mutta ei noudattanut tarpeeksi nopeasti seiso-käskyä (tai annoin sen liian myöhään), ajautui ruudun taakse, hihkaisin "tule" ja melkein heti "maahan", mutta Herppa oli vasemmasta reunasta ulkona käpälineen Päättämätön Sivulletulo oli upea, eli kyllä tästä helposti kymppi irtoaisi jos sen eläimen vaan saisi sinne ruutuun...

Kaukokäskyt: 8 - tämä oli oikein hyvä, tosin joudun antamaan kaksi käskyä ja Heri liikkui vähän, mutta huima edistys tokosm-kakeihin!

Seuraaminen: 8 - pari vinoa perusasentoa

Luoksetulo: 5 - annoinpa sitten pk-luoksetulokäskyn, eli Heri ei edes yrittänyt pysähtyä seisomaan... Yksi kisailija teki tässä niin, että antoi sekä suullisen käskyn että käsimerkin, saldona muistaakseni 7? Eli ehkä pitäisi ottaa riski ja tehdä näin seuraavassa kisassa?

Hyppynouto: 8,5 - tuli vinosti eteen eikä meinannut irrottaa kapulasta, tää ongelma tulee näköjään kisoissa kun pk-kisoissa oli sama homma. Perin omituista kun reeneissä ei ikinä tietoakaan siitä että purisi kapulaan kiinni. PItänee kokeissa antaa tiukempi käsky.

Metallinouto: 6,5 - vauhdikas, mutta tiputti kapulan mun jalkoihin...

Tunnistusnouto: 0 - ARGGGGGHHHH!!! Nosti väärää, toi kuitenkin oman. Pahus. Eikä edes pureskellut kapulaa tuodessaan.

Paikallamakuu: 10 - outoa, koska meni kyllä hitaasti maahan? Noh, parempi näin Silmänisku

Kokonaisvaikutus8,5

Yhteensä siis niukin naukin 3-tulos eli 192,5 pistettä, ottaa hieman päähän. Positiivista tosin on se, että Gipsternien tokokasvattajajoukkue voitti taas, nyt VIIDENNEN kerran peräkkäin!!! Siinä joukkueessa on kyllä ilo olla! Ja voitto tuli reilulla sadalla pisteellä, kerrassaan mahtavaa Nauru

Mutta tokoviilailut siis jatkuu meidän osalta, tämän viikon aikakin. Sitten vaihdetaan pk-moodi päälle ja koitan opettaa Herpalle ne voittajaluokan uudet tottisliikkeet, onneksi siinä ei paljoa eroa ole avoimeen, toisin kuin tokossa.

METSÄREENIÄ

Maanantaiksi oli sovittu Kaarinan kanssa metsäreeniä, tiedossa siis janoja ja esineruutua. Käytiin ensin polkaisemassa jäljet, minä Hiskille 500m EK-jäljen (parivaljakko on menossa PK-SM karkeloihin), ja Kaarina Herille kaksi janaa. Hiski otti ensin esineruudun, ja sitten Herppa pääsi juoksemaan. Ja neiti todellakin juoksi! Me katseltiin Kaarinan kanssa suu auki kun Hoo veteli ruudussa häntä suorana hullunkiilto silmissään Yllättynyt Nousihan niitä esineitäkin reippaasti, tosin kolmannen jälkeen meinas taas alkaa lakkoilemaan. Ja Kaarina oli vienyt ruutuun peräti 9 esinettä Nauru Joten neiti sai juosta sydämensä kyllyydestä. Oikea takakulma oli vaikea, mutta kun lopulta sain Herin sinne ja se toi esineen (nro 8) niin palkkasin jo siitä.

Sitten janat, ensimmäinen oikeaan, ei ongelmia mutta päässä ollut keppi jäi. Toinen jälki vasempaan, takajälki ja mentiin sitten tielle asti. Menin uudestaan lähetyspaikkaan, käskin Herpan siihen maahan hetkeksi ja voivoteltiin Kaarinan kanssa kun Herppa on niin huono ettei osaa mennä oikeaan suuntaan... Sitten uusi yritys, ja selvästi Heri oli epävarmempi, hyvä vain kun ei ole liian itsevarma Silmänisku Nyt lähti oikeaan suuntaan, ja keppikin löytyi!

Tästä se lähtee, jospa siellä pk-mestiksissä sitten saataisiin koulari, tuloksella ei ole väliä.

Ainiin, illalla otin ruokareeninä metallinoudon, ja ihan 10+ suoritus... Haki vauhdilla, tuli tarpeeksi lähelle ja suoraan, eikä tietoakaan siitä että yrittäisi tiputtaa kapulan. Eli lisää häiriöreeniä jotta varmuus saadaan myös kisoihin.