Keskiviikko-aamuna käytiin Birgitan ja Hertta-kelpien kanssa reenaamassa Niihamassa, otin lähinnä tokoa. Aloittelin ruudulla, hyvin meni ja pysähtyi heti käskystä. Uskaltaiskohan jo luottaa että tämä on hanskassaHymy Pikku pätkä seuraamista, lähinnä sen takia että Birgitta saisi kuvia. Kaukokäskyt, eteni hieman joten maahan-seiso viilausta.

Tunnarikin sujui ongelmitta, meinasi tosin alkaa varmistamaan mutta toi kuitenkin oikean. Tähän pitäis kyllä keksiä joku jippo että luottaisi itseensä sen verran, että heti kun oma tulee niin se tuodaan vauhdilla. Mutta onhan tää tunnari jo todella loistavassa kuosissa verrattuna siihen mitä se oli.

Eteenmenon otin ihan hetken mielijohteesta, hyvin lähti mutta ois saanut kyllä edetä nopeammin. Uusinnalla oli parempi. Nyt kun se maahanmeno on kunnossa (kop kop...) pitänee alkaa nyt taas sitä motivaatiota kasvattamaan, eli ruokaa kentän päähän ja saa mennä suoraan sinne.

Otin vielä esineruudun heinikossa, yksi esine ja ruudun koko jotain 10 x 50. Nyt teki töitä eli ei juoksennellut!! Esinekin löytyi kohtuu nopsaa, palautti sen pureskelematta! Ohhoh. Hyvä aamureeni siis jälleen kerran, Birgitta naureskeli useampaankin kertaan Herpan ulkonäölle... Menisi melkein vinttikoirasta Silmänisku