Perjantain agilityreenit oli siirretty sunnuntaille kouluttajakokouksen vuoksi, melkein missasin reenit kun muistin väärin paikan. Noh, ehdittiin ihan mukavasti kuitenkin mukaan, ja aloittelin Herin kanssa puomin kontaktireeniä. Ihmeen hyvin lähti sujumaan, ollaanhan me tätä siis tehty alkuaikoina mutta jostain syystä oon itse alkanut luistamaan.

Ratareenitkin meni kohtuu hyvin, odottaminen oli inasen parempaa koska Heri oli selvästi hieman väsyneempi tokokisan johdosta. Jouduin silti viemään sitä takaisin kopin viereen odottamaan kun ei vaan halunnut istua.

Pujottelu sujui nyt ihan 100%:sesti, pitänee jatkaa reenejä omassa pihassa. Puomin kontaktit oli aivan kamalia ekalla radalla, mennä leiskautti yli ja loikkasi korkeelta alas... Voi Herppa sun kanssa.

Tokokisan harmitus on hieman lientynyt, saadaanpahan ainakin pisteitä vuoden tokohoffilistalle Silmänisku Marraskuulle saatiin kisapaikka Tamskin tokoon, koitan kyllä vielä ensi kuulle keksiä jonkun kisan, ois niin kiva ens kaudella aloittaa EVL:ssä. Tosin pitää olla tyytyväinen kun muistaa miten paljon ollaan edistytty. Esim. ruutu, kaukokäskyt, luoksetulo jne. Olen luottavainen sen suhteen että Heri saa sen yhden voi ykkösen, ja jos onni on matkassa niin mikä ettei ykkösiä tule EVL:stäkin.