Keskiviikkona meille tuli siis hieroja, ensin käsiteltiin Qira joka kellahtikin samantein kyljelleen ja melkein kuorsasi operaation ajan Hymy Hieroja-opiskelija naureskelikin että "eipä ole ennen ollut näin helppoa hierottavaa, nyt voi keskittyä itse asiaan".

Sitten oli Herin vuoro joka vähän jännittikin alussa, käskin sen maate mutta meni sfinski asentoon. Hieroja aloitti sitten päähieronnalla, eikä siinä kauaa mennyt kun Herppakin pötkötteli kyljellään Hymy Kun vaihdettiin puolta piti taas ensin aloittaa päästä, mutta lopulta Heri ei olisi millään noussut ylös, sen verran nautti käsittelystä.

Qiralla oli muutama jumi, ja Herilläkin oikeassa takakintussa, eli ihan tarpeeseen tuli tämä käsittely. Seuraava hieronta on parin viikon päästä, itsellekin tekisi tietysti hyvää...

Torstai-aamuna mentiin Kaarinan ja Terhin kanssa Tallille tokoilemaan, otin Herpalla ensin niitä täyskäännöksiä Kaarinan valvovien silmien alla. Tässä tuntuu olevan selkeästi reenin puutetta, mehän ollaan Herin kanssa enemmän tehty täyskäännöksiä oikeaan kun tokossa saa tehdä kumpaan suuntaan vaan. Aiempiin pk-kisoihin en ole jaksanut asiasta stressata, mutta kun kahdessa viimeisimmässä on tullut kommenttia että täyskäännökset pilaa muuten hyvän suorituksen niin pakkohan näitä on viilata.

Mun täytyis itse vaan muistaa kääntyä niin että Heri tietää että on täyskäännös tulossa, eli keskity!! Kun mää tiedän mitä teen, tietää myös Heri. Tätä on kyllä kiva reenata kun Heri jaksaa ja jaksaa.

Seuraavaksi ruutua, joka oli haasteellinen kun ruudun paikkaa piti vähän säveltää agiesteiden takia. Hyvin lähti, mutta jäi liian eteen ja tassut oli lopulta ulkona eli nolla olisi tullut. Uusinnoilla sain paikkaa paremmaksi, ja ens viikolla pitää vielä käydä reenaamassa.

Tunnari sujui hyvin, tosin mietti aika pitkään että mikä se näistä on, mutta ei nostellut vääriä ja toi oman, tosin pureskellen...

Noutoa niin että heitin kapulan ja palkkasin Herin, sen jälkeen vasta nouto. Kapulan pitoa ja tuomista, on selvästi jo parempi tuo paikka mutta pureskelemista ei olla vielä saatu pois, huoh. Myös muutama hyppynouto, tässä ei purrut niin pahasti.

Loppuun kaukokäskyt, ekalla kerralla ei noussut seisomaan joten tukkapöllyn paikka. Toisella kerralla oikein hyvät, joten aamupala oli ansaittu Nauru

Nyt ei Herpalla tehdä muuta kuin kirmata metsissä, ja lauantaina katsotaan löytyykö meiltä yhteinen sävel ja miten se soi Hymy Saa peukuttaa!