Itsellä on ollut nyt pari päivää takki aika tyhjä, harmittavasti ei tälle vuodelle oikein enää ole niitä jälki kolmosen kisoja joten pieni motivaation puute pääsi iskemään.

Tiistai-iltana menin kuitenkin tokoreeneihin, ja vähän vaihtelevasti meni. Ruutu onnistui hyvin, vois varmaan alkaa jo reenaamaan sitä EVL-ruutuakin? Luoksetulo sitävastoin meni aivan käsittämöttömän huonosti, kuvittelin että Heri tulee miljoonaa kun nyt ollaan otettu pelkkiä pk-luoksetuloja. Vaan neiti-Hoo onkin oppinut vähän liiankin hyvin pk:n ja tokon erot, eli tuli niiiiin hitaasti ettei ole tosikaan Yllättynyt

Piti sitten reenata niin että palkkasin heti kun lähti, ja alkoihan sitä vauhtia löytymään. Sapetti vaan jonkin verran tuommoinen... Tunnari meni hienosti, otin myös kaukokäskyjä ja sivulletuloja ja ihan ok.

Heri oli vähän väsyneen oloinen, eikä ihme kun aamulla oltiin oltu sienimetsällä siskon kanssa, ja Herppa oli painatellut ympäri metsiä Qira ja Topi-mäyriksen kanssa, ja sen jälkeen se oli ollut vahtikoirana töissä.

Keskiviikkoaamuna ei meinannut tehdä mieli lähteä reenaamaan, mutta lähdinpä silti Niihamaan. Ensin ruutu, ok. Sitten luoksetulo, joka sujui aivan täydellisesti!! Huh Nauru Heti tuli parempi mieli, otettiin myös metallinoutoa ja seuraamista. Kävin tyttöjen kanssa vielä metsälenkillä, jonka jälkeen otin kaukokäskyt - hyvin meni joten Herppa sai aamupalan.

En nyt viitsi hirveästi viilata sunnuntain tokokisaan, ois kyllä ihanaa nyt vihdoin saada se ykkönen jotta pääsisi viilaamaan niitä EVL:n koukeroita.