Niin pienestä ettei enää edes naurata, voi saamari että sapettaa!!

Oltiin siis Herin kanssa tokoilemassa, tuomarina oikein kiltti setä Ilkka Stén. Olin lupautunut talkoilijaksi, joten menin paikanpäälle ennen kahdeksaa vaikka VOI alkoi vasta 10.30. Heriä tämmöinen ei haittaa, odotteleehan se reeneissäkin autossa.

Joops, me oltiin siis ekana, eli heti paikkamakuun jälkeen suorittamaan. En siis päässyt antamaan pientä kurinpalautusta ennen kehää, mutta eipä se koe tainnut siihen kaatua. Liikejärjestys oli sekoitettu:

Paikallamakuu: 10 - meni kyllä vähän hitaasti maahan. Eli viime kokeesta saatu 6 oli kyllä tuomarin höpöhöpöä, Heri ei ole levoton, on se niin hyvin muissa kokeissa tämän tehnyt.

Ruutu: 10 - Mukavasti ekana liikkeenä, Heri oli innoissaan mutta malttoi pitää suunsa kiinni eli ei kiljunut riemusta ruutuun mennessään Hymy Meni ruutuun vauhdilla, pysähtyi käskystä seisomaan, ja meni häntä heiluen maahan. Pysyi rauhallisena, sivulle tulossa tosin juoksi ensin mun ohi ja vaati toisen käskyn, teki samallatavalla kuin yksi EVL:n koira joka myös sai kympin. Ehkä ko. tuomari laski tämän niihin sallittuihin käskyihin?

Seuraaminen: 8 - Tätä ennen olisi pitänyt ottaa Heri paremmin hanskaan, ei tuntunut hyvältä ja yhdessä kohtaa pysähtyi rapsuttamaan itseään. Päättämätön

Luoksetulo:  8 - tämä oli aivan loistava kun muistaa miten vaikeaa oli tiistaina! Lähti vauhdilla, pysähtyi samantein käsimerkistä seisomaan, tuli kenguruloikkaa ja ois saanut mennä nopeammin maahan, tuli suoraan eteen, sivulletullessa pieni haukahdus. Meiltä kysyttiin kehän jälkeen että mitä kengururuokaa syötän Herille happy0002.gif

Hyppynouto: 9 - muuten hyvä, mutta Heri ei meinannut irrottaa kapulasta!!! Tästä olisin itse kyllä rokottanut enemmän, lisäksi vielä ennakoi sivulletulon. Prkl.

Tunnari: 0 - en saanut Heriä rauhoitettua tarpeeksi kivojen vauhtiliikkeiden jälkeen, eli nosti väärää mutta toi oikean Päättämätön Tässä vaiheessa mieliala laski kun tuumin että ykkönen kaatui siihen, en ollut lainkaan katsonut mitä pisteitä saadaan. Ois vaan pitänyt tsempata loppuun asti...

Kaukokäskyt: 10 - tää oli oikeesti LOISTAVA!!! Ja tässäkin taas täytyy ihmetellä että mistä se torstain jumitus johtui, nyt neiti teki heti ekoilla käskyillä eikä liikkunut mihinkään suuntaan!! Tuijotti mua keskittyneesti ja teki aivan mahtavasti kaukot!!

Metalliesineen nouto: 7 - tässä mun ois pitänyt ryhdistäytyä, niin oltaisiin saatu se ykkönen. Heitin kapulan vähän huolimattomasti (ja jäi vähän liian lähelle mun mielestä), Heri oli juoksemassa kapulalle mutta bongasikin matkalla maassa olevan teipin. Haki kapulan, pysähtyi uudestaan ihmettelemään sitä jesaria, nuuski pidempää pätkää kunnes muisti mitä oli tekemässä ja toi kapulan. Tässä voin jossitella oikein kunnolla: JOS olisin heittänyt kapulan kunnolla EHKÄ ei Heri olisi jäänyt ihmettelemään niitä teippejä, ja JOS oltaisiin saatu 9 niin oltaisiin saatu se 1-tulos. Huoh.

Liikkeestä istuminen:  9 - ilmeisesti istui liian hitaasti, mutta onneksi istui.

Kokonaisvaikutus: 10 - olihan se varmaan hauskan näköistä kun "saluki" tekee reippaasti hommia Hymy

Jatkamme siis sitkeästi hammasta purren tätä voivoi:ta, tosin alan kyllä nyt jo reenaamaan niitä EVL:n liikkeitä jos me vaikka joskus sinne asti päästään, vaikka nyt tuntuu siltä että joku ylempi taho ei meitä sinne halua. Tympii jo nuo voittajaluokan liikkeet, mutta kai se on vaan jaksettava jatkaa. Pari puolikasta pistettä tai yksi kokonainen jostain liikkeestä niin... Mutta kun ei niin ei.

Heri oli iloinen ja reipas, se osaa kyllä ottaa ilon irti elämästä. Kaikki liikkeet tehtiin putkeen, ja vasta vikan liikkeen jälkeen kehuin Heriä jolloin neitokainen aloittikin iloisen haukun ja tanssahteli hassuun tyyliinsä Hymy Heri oli aivan super, enkä syytä sitä meidän epäonnistumisista. Mun täytyy vaan ottaa nyt työn alle Herin mielentilan hallinta, ja tokihan voidaan jotain viilata mutta Heri kyllä tekee niinkuin sille on opetettu.  Eihän tää ollut vasta kun meidän neljäs koe voittajassa, ja koko ajan on suunta ylöspäin. Huomenna ilmoitan Herin marraskuun kisaan, tosin pitää ensin vähän tehdä kyselyjä tuomarista ettei ole mikään P.B. tyylinen natsi...