Torstaina Heri saikin viettää vapaapäivää, käytiin aamulenkillä Kangasalla ulkoiluttamassa Lauri-poikaa ja tytöt sai juosta metsässä vapaana. En usko että Herppaa haittasi ettei päässyt reenaamaan, sen verran villisti se metsässä kirmaili Silmänisku Illalla otin ruokareeninä takapihalla esineruudun, olin vienyt sinne kolme esinettä, eka näkyvillä keskellä pihaa, kaksi muuta piilossa. Että ymmärtäisi tuoda heti sen ekan minkä löytää ja sitten vasta etsiä niitä muita. Intoa ei neidiltä puuttunut, ja toi vielä pureksimatta! Tässä siis pätee selvästi se, että kun palkka on näkyvillä (tosin sisällä) niin puremista ei tapahdu.

Perjantaiaamuna menin taas Niihamaan tokottelemaan, aloittelin ruudulla. Hoo meni taas vasemmasta kulmasta sisään, tokalla parempi. Tätähän tää reenaaminen on: nyt kun on saatu se pysähdys kuntoon niin sittenpä neiti ei menekään enää suoraan ruutuun... Tokalla kerralla parempi, kolmannella jätin pallon ruudun taakse ja sai sinkasta suoraan hakemaan sen.

Kaukokäskyjä takapalkalla, hyvin sujuu, tuntuu siltä että tauko on tehnyt hyvää koska nyt nousee tosi reippaasti ekalla istumaan.

Täyskäännösetkin sujuu jo paremmin, vähän on vielä paikan hakemista mutta edistystä edistystä. Vielä kun saisi Herin oppimaan sen peruuttamisen kunnolla niin takapää olisi hyvin hallussa.

Noutoa sekä metallilla että puukapulalla, tulee paaaaljon paremmin eteen!!! Nauru Tämän kun saisi vielä kisoihinkin onnistumaan.

PK-jääviä, kaikki onnistuivat 100%!!! Wau, kunpa putkiaivo typy tekisi tämän kisoissakin...

Loppuun eteenmeno, ja Herpalla on kyllä ajatuksenlukijan kykyjä koska en mitenkään vihjannut mitä nyt tulee (koska se ei tarvitse sitä) mutta neiti alkoi silti mekkaloimaan. Mun piti ottaa sitä aika kovasti koska ei kyennyt edes tulemaan kunnolla sivulle Päättämätön Sen jälkeen rauhoittuikin, ja silittelin sitä vielä ja juttelin mukavia. Kun se oli rauhoittunut kunnolla otin eteenmenon, ja tanner vaan tömisi kun pikkukoira paineli kentän reunaa kohti (siellä pallo + ruoka). En ottanut maahanmenoa, sai mennä suoraan palkalle.

Loistava reeni taas kerran, mikä siinä onkin kun nykyään tuntuu reeneissä kaikki onnistuvan? Onko mulla liian helpot reenit, vaatimus liian alhaalla, vai oonko onnistunut opettaan tuolle oikeasti jotain? Tätä menoa pitää keksiä uusia haasteita, tai sitten meidän pitää kisata enemmän. Tänä vuonnahan ollaan oltu tosi laiskoja kisapuolella, eli ensi vuonna voisi koittaa tsempata ja saada sitä kautta niitä epäonnistumisia Silmänisku Hyvä mieli jokatapauksessa jäi taas, ja Herppa vetelee nyt tyytyväisenä töissä sikeitä patjallaan.

Ainiin, niitä kuvia: http://bhkphoto.pictures.fi/kuvat/Scarpellini%20hovawartit/