Maanantaina taas Niihamassa, aika synkkä sää mutta ehdittiin reenaamaan ennen sadetta. Kävin ensin viemässä Herille kentän päähän pallon ja aamupalan eteenmenoa varten, ja Qira sai hömpötellä mukana. Jätin eväät ja pallon, ja hätistin Qiran pois kupilta, ja lähdin kävelemään autoa kohti. Qira tuli mukana mutta pysähteli, ja kun katsoin taakseni niin siellä se seisoskeli. Käskin mukaani ja tulihan se, mutta kun myöhemmin katsoin taakseni niin siellä se seisoi, n. viiden metrin päässä Herin ruoasta.

Huiskuttelin sille että alas nyt tulla sieltä! Qira katsoo mua, kuppia, mua... ja JUOKSEE sinne ruokakupille!!! confused0042.gif Aloin karjumaan ja jouduin juoksemaan koko kentän poikki ja rouva kyllä sai pitkästä aikaa tukkapöllyä! Pahuksen otus.

Herin reenit meni ihan ok, paitsi alussa se yhtäkkiä keksi että ainiin, se eteenmeno. Ensin otin ruutua pari kertaa, ok. Sitten piti ottaa liikkeestä istuminen, mutta Herin seuraaminen oli sellasta korvat vinossa nykimistä ettei se "kuullut" mitä sanoin... Pienen tukistuksen jälkeen uudestaan, ja nyt se rauhoittui. Otin ruutua eri suunnasta, ja yritti lähteä eteenmenokupille. Pah.

Jäävät onnistui hyvin, otin niitä poispäin eteenmenokupista. Noudot sujui kohtuullisesti, mutta nyt taas pureskeltiin liikaa, pahus.

Sitten lopuksi se eteenmeno, ja Heri oli kerrankin ihan hiljaa! Eteenmeno oli hieno, sai juosta kentän päähän asti ja syödä eväänsä siellä.

Illalla käydään vielä reenaamassa, huomiseksi pitäis saada esineruutua, keskiviikkona tulee Herille hieroja joten loppuviikolla ei sitten tehdä mitään. Kisat lähestyy ja tuntuu siltä että osa liikkeistä on vielä ihan kesken, eikä olla janoja ehditty reenaamaan tarpeeksi eikä esineruutua eikä.... Lauantaina sen sitten näkee mitä pitää reenata ensi kaudelle. Ennenkaikkea on kyllä kiva nähdä taas Gipsterniläisiä ja muitakin tuttuja, lauantai-iltana pidetään hauskaa meni kisat syteen tai saveen Nauru