Keskiviikoksi oli sovittu reenit Kyötikkälään Simon ja Retun kanssa, mutta taitaa olla pojat sokerista kun niitä ei näkynyt Silmänisku Otin Herillä ihan pienet reenit, paljon palkkaa. Jääviä, seuraamisen täyskäännöstä, noutoa... Heri tykkäs, tosin tuntui olevan vähän ihmeissään kun palkkaa tuli niin tiuhaan, ja mulla oli kans fiilis että ei tän ihan näin pitäis mennä. Mutta ei aina viitsi niitä kisamaisia treenejä tehdä.

Torstai-aamuna taas Kaukajärvelle, tein pienen serpentiinijäljen ja hyvin meni. Alan nyt tekemään vähän vaikeampia jälkiä, suorat on selvästi liian helppoja Herille. Esineet löytyi taas hyvin, ilmaisut oli parempia kuin viimeksi mutta vieläkin pohtii sitä maahanmenoa.

Herillä oli muuten eilen maha sekaisin, mutta se on kyllä kiitollinen vatsa-potilas kun heti seuraavana päivänä on pakki taas kunnossa. Se tosin on nyt tosi säälittävän näköinen kukkakeppi kun kaikki karvat on taas lähteneet. Mutta Heri onkin solakka maratonari, ei paksu pikajuoksija Silmänisku Tarkoitus olisi myös pestä se joku päivä että viimeisimmätkin irtokarvat saa pois niin ettei niitä ole kotona jokapaikassa.