Maanantai-iltana mentiin Kyötikkälään reenaamaan muutaman Piffin kanssa, kukin höntsäili omiaan.

Herillä noudon palautusta, puree taas mokoma... Jääviä, nämä tosi hienot. En kutsunut luokse ettei ala varastelemaan, kokeessa tulee ihan varmasti. Hyppynoutoa, ekalla kerralla heitin liian lähelle estettä joten oli vaikeuksia tulla takaisin, lisäksi tais tiputtaa kapulan mun jalkoihin tms. Uusinnalla ok. A-este sujui hyvin, tekniikkakin on nyt parempi.

Vein Herin myös paikkamakuuseen kun Tofty teki omiaan, pysyi hyvin.

Otin eteenmenon niin ettei kentän päässä ollut mitään, eli huusin Herin maahan kun oli kirmannut sopivan matkan. Hyvin sujui, kävelin Herin luokse ja sai palkaksi pallon Hymy

Tiistai-aamuna Niihamassa, aloittelin noudon pitämisillä ja on nyt jostain syystä taas tuo pureskeleminen tullut takaisin. Mulla on kyllä nyt keinot siihen mutta ei ehdi mestiksiin. Jos sitten ens kaudelle saisi tämän kuntoon?

Täyskäännöksiä, myös muita ovelia kuvioita eli käännös vasempaan ja heti liikkeelle, käännös oikeaan seis jne. Aika hyvin kulkee, mutta vähän liikaa intoa on. Pitäis sitä palkkaamista miettiä, eli vasemmasta kädestä.

Ruutu onnistui kohtuullisesti, ei vain pysähtynyt ihan heti joten ehti ruudun ulkopuolelle. Meillä on se kisa parin viikon päästä tallilla, missä on tosi napakka matto eli en ole tästä huolissani. Suunta on kuitenkin oikea, ja tosiaan nykyään pysähtyy.