Maanantai-iltana Kyötikkälän kentällä muutaman Piffiläisen kanssa, Herillä seuraamisen täyskäännöksiä, noutoa, hyppynoutoa, jääviä, eteenmeno.

Tiistai-aamuna Kaarinan kanssa Levekin kentällä, tokoa ja tottista sekaisin. Kokeiltiin pitkästä aikaa ruutua, kaukokäskyjä ja tunnaria. Ei isompia ongelmia, viilausta viilausta (jee!).  Totesin Kaarinalle että onpa kiva vaihteeksi viilata tokoa Hymy 

Kokeilin myös täyskäännöstä, tämä on jo parempi kun ollaan vähän reenattu, eli jatketaan samaan malliin. Kokeilin myös sivulletuloa jos saisi sen kenguruloikan esiin, ja selvisi että Hoo tekee loikan silloin kun otan esim. luoksetulon pitkältä matkalta ja sitten pyydän sivulle. Mikä on ongelmallista, koska jos alan reenaamaan tätä niin sitten alkaa ennakoimaan sivulletuloa... Eli täytyy jotenkin muuten saada tuo virhe esiin.

Otin myös A-estettä namin kanssa, että saisi sen tekniikan kuntoon, lisää reeniä tähän ettei roiskaise sieltä harjalta alas... Lopuksi eteenmeno, ja oli hieno! Kentän reunassa ei ollut palkkaa, kävin viemässä ruokakupin sitten Herille. Maahanmeno voisi tottakai olla nopeampi, mutta toivotaan että kokemus tuo varmuutta.

Alan nyt viilaamaan tunnarikapulan tuomista ja kaukokäskyjä, ettei tule liikaa nysvättyä noita pk-hommeleita.