Maanantai-iltana otettiin ruokatreeninä Herille tunnari, koitin saada siitä mahdollisimman vaikean eli Ilkka käpälöi muut ja reenattiin sisällä. Qiralle on ainakin olleet nuo kotitunnarit aina vaikeimpia. Lisäksi Herillä oli nälkä.

Levitin vieraat kapulat olohuoneen matolle, ja laitoin oman siihen keskelle. Annoin Herille tosi ankaran "tuo"-käskyn, ja Heri teki kyllä loistavan tunnarin. Nuuski tarkasti (vähän hätäisesti kyllä), ja kun oma tuli vastaan toi sen epäröimättä. Eli: mahdollisimman vaikeita reenejä ja käsky päättäväisellä ja jopa ankaralla äänellä.

Tiistai-aamuna pitkästä aikaa polkemassa Herille jäljen Kaukajärvelle, ja voi vitsit meni hyvin! En tiedä johtuiko siitä että on ollut taukoa, olosuhteet oli vaikeat (kaamee tuuli), olin tosi tuikkana vai siitä että Herillä oli "väärät" valjaat päällä, eli metsäjälkivaljaat. Jokatapauksessa Heri oli todella pätevä!

Olin siis melko tuikeena Herille, eli heti jos vauhti kiihtyi tai pää nousi niin huomautus. Alussa Heri oli vähän epävarma, mutta sen jälkeen teki hommia aivan älyttömän hienosti! Nenä pysyi maassa myös kulmissa, ja esineilmaisut (2kpl) oli nopeita ja suoria! Kaiken huipuksi se jatkoi jäljestämistä silloinkin, vaikka mentiin varista kohti (ne on oppineet että koiraihmiset = ruokaa), eikä se varis lähtenyt lentoon ennenkuin Heri oli päässyt sitä metrin päähän! Mutta Heri ei nostanut naamaa vaan jatkoi!! Wow...

Täytyy nyt kokeilla toisilla valjailla ja yhtä ankarasti, jos tuntuu että vika onkin ollut valjaissa (heh) niin täytyy vaihtaa ne. Lisäksi mun täytyy olla huomattavasti tiukempi, eli Hoo ei saa sählätä omiaan vaan jälkeä on ajettava nenä maassa ja tarkasti.