Tiistai-iltana käväsin äkkiseltään Tamskin tavoitteellisten tokoreeneissä, otin pelkän tunnarin. Yritin keksiä reenin millä Herin itseluottamusta saisi nostettua, eli ettei sen tarvitsisi nostella niitä vieraita kapuloita jos ei heti löydä omaa.

Tehtiin siis kolme kasaa, ja oma oli vasta viimeisessä. Ekoilla kerroilla Heri jostain syystä jumittui siihen tokaan kasaan, ja nosti sieltä pari kertaa väärän. Kun uskalsi lähteä siitä eteenpäin vikalle kasalle niin oma löytyi helposti. Tehtiin neljä kertaa, ja oli hauskaa kun reenikaveritkin pohti mahdollisia syitä Herin epäonnistumiseen Hymy

Kotona tehtiin sitten vaikea reeni; kaksi kapulaa joista toista oli pitänyt Ilkka ja toista minä. Heri toi oikean Hymy Tää pitää nyt saada 110% varmaksi ettei tarvi kisoissa menettää hermojaan kun neiti nostelee vääriä.

Ke-aamuna taas jälkeä polkemaan Kaukajärvelle, tein lyhyen jäljen 100m mutta siinä oli kulmia varmaan 10kpl. Lopussa vain esine, nameja siellä täällä.

Nyt oli oikeat valjaat päällä, eikä tuulikaan tuivertanut eiliseen malliin. Minä sen sijaan huomautin jo heti lähdössä että pidähän neiti se nenä maassa! Hyvin meni, muutama kulma oli aivan järkyttävän hieno!!

Eli: Heri jäljestää hyvin jos minä vaadin sitä siltä. Jos se saa mennä oman mielen mukaan niin silloin ei hyvä heilu.