Heräsin sunnuntai-aamuna (viikon ainoa vapaapäivä!) seiskan aikaan, ja koska näytti siltä että päivästä on tulossa hieno niin lähdin polkemaan Herille peltojälkeä. Piirsin kaavion etukäteen ja suunnittelin keppienkin paikat. En sitten ihan tehnyt suunnitelman mukaan, lisäsin loppuun pari kulmaa kun piti vähän soveltaa tilan mukaan... Jälki oli n. 600m pitkä, neljä esinettä ja muistaakseni 9-10 kulmaa. Jälki sai kerrankin vanhentua kunnolla, mulla oli musiikkia + "läksyjä" mukana, ja kun siskokin vielä tuli Laurin kanssa ihmettelemään lintuja niin jälki oli lopulta melkein 3 tuntia vanha.

Heri jäljesti omaan tyyliinsä, ja itse koitin keskittyä siihen narun päässä toimimiseen kisamaisesti. Vaikeeta... Heti alussa mokasin kun lähdin liikkeelle ennenkuin Heri oli edennyt liinan mitan. Huoh. Heri oli hyvä, tosin ois voinut olla tarkempi ja se ärsyttävä häntä... Ajoi koko jäljen, häiriöitä oli varmasti aikalailla koska jotkut ulkoiluttaa koiriaan siinä pellolla, ja pikkueläimiäkin juoksentelee. Ilmaisut oli huonompia kuin viimeksi, ja vikalla esineellä tais miettiäkin jonkun tovin. Kulmat meni myös vaihtelevasti, osa tosi hienosti, osaa joutui hakemaan. Ei huono suoritus kuitenkaan, sisko häiriköi hyvin Laurin kanssa Hymy

Iltapäivällä mentiin vielä metsälenkille Ilkan kanssa, ja kylläpä Heri nautti. Pikkukoira juoksenteli aivan haltioissaan ympäri metsää. Käytiin vielä laavulla grillaamassa makkaraa, ja paikanpäälle pelmahti perhe viiden lapsen kera. Heri oli yllättävän nätisti, puhisi alussa jonkin aikaa mutta hiljeni sitten ja tyytyi tarkkailemaan tapahtumia.

Mukava vapaapäivä, toivottavasti ens viikolla ei sada että pääsen viilaamaan jälkihommeleita kun työtä selvästi piisaa vielä. Tokokisa on vasta marraskuussa joten niistä jutuista pidetään varmaan ainakin hetki taukoa.