Viikonloppu vierähti rattoisasti (pk) koulutusohjaajakurssilla, ja kurssi alkoi varsin mukavasti kun vetäjä Reese (Reima Nuutinen) kehui mua saavutetuista tuloksista ashamed0001.gif Reesehän silloin aikoinaan koulutteli meitä kun oltiin vasta menossa BH-kokeeseen, ja oli myös katsomassa sitä meidän karmeaa BH:ta... Niistä ajoista ollaan kyllä kehitytty melkoisesti, joten onnittelut lämmitti mukavasti.

Kurssin aikana Reese mainitsi vielä Petonkin, kun puhuttiin eri rotujen ominaisuuksista tai ihmisten ennakkokäsityksistä. Reese totesi että se sun kasvatti ei ole ihan semmoinen millaiseksi useimmat hoffin mieltää. Lisäsi vielä että "ei ole sinunkaan koira", kertoi että oli nähnyt meidän voittajaluokan tottiksen youtuubista Hymy Heri nyt on... noh, Herppa Hymy

Lauantaina meillä oli teoriaa, ja mukavasti sain taas inspiraatiota koulutella Herppaa ja motivaatiota jatkaa koulutusohjaajana.

Sunnuntaina oli käytännön reenejä, eli kouluttelimme toisiamme. Otin Herillä noudon kun mietin josko saisi jotain uutta vinkkiä, vaikka suurin ongelma on se että mun pitäis jaksaa pakertaa enemmän noutoa. Reese oli sitä mieltä että nyt koko talvi pitäis reenata niin etten heitä kapulaa vaan pelkkää pitoa. Ihan oikeassa on, ja nyt onkin hyvä aika hioa tuo kuntoon kun kisoja ei ole tiedossa tokopuolellakaan.

Otettiin lopuksi yhteisreeni, jossa koirat oli melko lähellä toisiaan. Heri ensin vähän ärähti valkoiselle paimenkoiralle, ja kun belgi tuli lähelle niin sillekin piti kommentoida. Lopetti kyllä heti kun käskin olla hiljaa, ja kun ryhdyttiin hommiin niin ei nähnytkään toisia koiria tai häiriönä olevia ihmisiä.

Ruokareeninä ollaan nyt tehty aamuin illoin kaukokäskyjä ja noutoa, sekä metallilla että puukapulalla. Ens viikonloppuna päästään taas mökille, ja jälkikaaviot on piirretty ylös joten Heri pääsee taas hommiin. Nyt mun tarvii muistaa laittaa kunnolla villasukkia saappaisiin ettei nilkat mulju samaan tahtiin kuin viimeksi.