Sunnuntaina vietettiin päivää Piffien kanssa, ensin käytiin kentällä tottistelemassa. Ensin paikkamakuu rivissä, halusin Herille häiriöitä joten potkittiin siinä palloa Karin ja Simon kanssa. Tosin Heri vain tuijotteli kentän laidalla olevaa Ilkkaa Hymy Heristä on tullut hieman ärsyttävä siinä mielessä, että jostain syystä se kotona tottelee Ilkkaa paremmin kuin mua. Harmittavasti Ilkkaa ei kiinnosta koiran kouluttaminen, joten emme tule näkemään miten pari toimisi kisoissa Silmänisku

Paikkamakuu meni hyvin, ja sitten otettiin liikkeestä seisomista. Heri istui ensin, mikä oli ok koska viimeksi on viilattu niitä pk-juttuja ja kun kävellään niin jäädään istumaan. Seisominenkin alkoi sieltä löytyä, mutta tuumin että parempi ehkä tehdä rautalankamallia Herille eli seisomista toistaiseksi vaan juoksusta.

Lopuksi vielä ammuttiin, laitoin Herin makoilemaan. Ekan laukauksen katsoi, sen jälkeen ei välittänyt.

Tottisten jälkeen ajeltiin metsäreeneihin, tehtiin Herille jälki niin että näki kun Ilkka meni metsään. Heri huusi kuin sumutorvi, ja ois syöksynyt heti perään jos ois päässyt. Tein myös Retulle jäljen, ja kun odoteltiin jälkien vanhenemista niin tehtiin Toftyn kanssa esineruutua. Ruutu ei ollut iso ja vähän sinnepäin tallattu kohtuullinen ryteikkö (jossa yhdessä nurkassa ruostunut jopo). Tofty meni ensin ja haki kaksi esinettä, sitten Ilkka vei Herille Toftyn esineet + oman pallon. Heri teki hienon ruudun Hymy Ensin meinasi vähän juoksennella, mutta toi esineet aika nopsaan ja Ilkka oli hyvin piilottanut pallon kun Herppa löysi sen sitten viimeisenä.

Sitten jäljelle, eli taas Ilkka lähti menemään Herin harmiksi metsään päin, mutta menikin sitten sinne jäljen päähän. Herillä oli vähän liikaakin intoa kun vihdoin päästin sen jäljen päähän, eihän se mitään jäljestänyt ja tultiin lopulta kesken pois ja uusi yritys. Nyt neidin nokka toimi vähän paremmin, tosin se jäi sitten yhteen ojaan rypemään ja sieltä noustuaan piehtaroi tyytyväisenä... Matka kuitenkin jatkui, ja lopulta yhdellä hakkuuaukealla Herin nenä nousi siihen malliin että arvasin Ilkan olevan lähellä, joten päästin Herin jälkiliinasta irti. Ei ihan onnistunut reeni, eli ehkä niitä tavallisia jälkiä on parempi tehdä, tai sitten jäljen pitää vanhentua kunnolla.

Reenien jälkeen mentiin sitten porukalla paistamaan makkaraa laavulle, Heri sai jäädä autoon lepäilemään ja oli Qiran vuoro päästä touhuamaan (= syömään nakkeja ja nukkumaan). Hauskaa oli, ja aika kului kuin siivillä. Kun tultiin takaisin autoille niin Toftyn emäntä totesi: "Onpa toi Heri kiltti koira kun ei tule autosta ulos vaikka ovi on auki". Mää olin hetken että WHAAAT confused0016.gif Ja todentotta; Ilkka oli unohtanut toisen takaoven auki mutta Heri ei ollut lähtenyt mihinkään!! Siinä ympärillä oli vielä pyörinyt hirvimiehiä ja Herppa on varmasti kuullut meidän jutustelun laavulla, mutta kiltti pikkuinen on osannut jäädä autoon kun ilmeisesti tietää että ilman lupaa sieltä ei tulla. Loistavaa Heri happy0159.gif

1319456367_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Heri maastoutuu