Perjantaina sainkin sitten reenata tuulen tuiverruksessa Hymy Jälkeä polkiessa tuumin että tästä ei varmaan tule yhtään mitään, Heri EI VOI mitenkään selvittää tätä. Puut vaan huojui tuulessa ja munkin oli välillä pysyä pystyssä...

Jäljellä pituutta 400m, kulmia 12kpl, lopussa esine. Jälki vanhentui vain n. 30min. Gps toimii taas (itseasiassa siinä oli ollut säädöissä vikaa...) joten pääsin tallentamaan jäljen:

1317982381_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähdössä mietti taas hetken, lähti sitten nätisti. Kulmat oli kamalia, yksi ainoa kunnon kulma. Mutta annan anteeksi kun tuuli oli niin mahdoton. Esineilmaisu oli surkea, jäi istuen katsomaan mua... Hmmm. Mitähän tälle nyt keksisi.

Ainiin, tuossa oli polun ylitys kolme kertaa, kun en ole saanut ketään mukaan harhoja tekemään niin kävelin sitten polun yli Hymy Ekalla kerralla Heri oli selvästi ihmeissään, tarkisteli mutta jatkoi sitten oikein. Toisella ja kolmannella ylityksellä ei ollut moksiskaan. Jäljellä oli muitakin harhoja joita tarkisti koiranmitan verran, jatkoi kuitenkin sitten hyvin matkaa. Alan sen verran olla kärryillä Herin mielenliikutuksista että tiedän koska se on kulmassa ja koska pyörii harhalla. Ainakin kuvittelisin.

Huomenna onkin vapaapäivä, jihuu! Tiedossa siis Korrien (Suski ja Pekka) luentoa ja käytännön koulutusta, ja Herillä varmaan vapaapäivä. Olisin halunnut Herin harjoituskoirakoksi mutta harmittavasti ei mahduttu.