Tällä viikolla meidän alueen asuntoihin tehdään jotain ihme "teknisen toimivuuden tarkastusta" tai jotain, joten Herppakin pääsee taas mukaan töihin. Päätin aamulla lähteä vähän tokoilemaan kun en viitsinyt jäädä odottelemaan tarkastustyyppejä kotiin.

Kävin Niihamassa, tein kehän valmiiksi niin että Heri oli autossa eikä nähnyt.

Seuraa: Kun en itse pysty katsomaan onko sen perusasento vino vai ei, niin päätin palkata kunhan istuu nopeasti. Hyvin istui, otin muutamaa askelta ja pysähdys.

Istu: Istui nopsaan, tätä ollaan reenattu lenkeillä niin että useampi toisto joista heti nami. Näyttäisi toimivan.

Luokse: Melko vauhdikas Hymy Eka pysähdys oli hyvä, tokalla jatkoi matkaa vielä vähän liian pitkään. Palkkailin muutaman kerran pelkästä seisomisesta, sitten myös maahanmenosta.

Ruutu: Heri innostui kun hoksasi ruudun ja alkoi ääntelemään, huoh... Lähti ruutuun älytöntä vauhtia (äänitehosteen kera), pysähtyi hieosti, oli vähän liikaa oikealla joten ohjasin keskemmälle -> seis -> maahan. Hienosti! Otin myös kertaalleen sivulletulon, tämä on nyt paljon parempi kun ollaan reenattu (daah Silmänisku )

Metallinouto: Ekalla kerralla iskunouto, tokalla palautus mulle asti. Hienosti meni, tykkää ja vauhtia oli. Ei mälvänyt yhtään ja istui mukavan eteen, inasen vinoon tosin.

Kaukot: Ensin lelupalkalla, sitten ruoalla. Tässä tuli semmonen jännä "unenomainen hetki", kun Heri yhtäkkiä keskittyi selvästi ihan 110% ja itselläkin oli semmonen olo että nyt menee hienosti. Heri teki mm. seisomisesta maahanmenon niin ettei varvaskaan liikahtanut!!! Sain siis semmoisen mukavan jännitteen siihen reeniin, mitä olen hakenutkin. Mahtava fiilis!