Torstaina Heri pääsi pitkästä aikaa jäljestämään, kun olin luvannut auttaa Herin hierojaa heidän ryhmätyössään, joka käsittelee pelto- ja metsäjälkeä.

Tein Herille 500m pitkän jäljen, esineitä neljä ja kulmia jotain kahdeksan. Jälki ehti vanhenemaan n. 45min, ilma oli aika karsee, tihkutti ja kävi välillä voimakas tuuli.

Heri oli hieno Hymy Yhden kulman hukkasi, mutta enimmät meni kuin kiskoilla. Esineistä jäi yksi, eikä mullakaan ole aavistusta mihin kohtaan se jäi. Hauskinta oli kun jäljen vieressä oli yhdessä kohtaa pipo, ja odotin mielenkiinnolla että miten Heri siihen reagoi. Heri noteerasi sen, mietti hetken ja jatkoi sitten jälkeä. Oikea valinta mun mielestä, se pipo kun ei haissut jäljentekijälle.

Mua haastateltiin vielä jäljen ajon jälkeen, ja hierojat lupasivat toimittaa mullekin sen matskun kunhan saavat sen valmiiksi.

Ainiin, loppuun pitää vielä mainita mitä Herin hieroja raportoi viime kerrasta:

"Heri on ihana aina hieronnan jälkeen kun se menee kertomaan Qiralle kuinka kivaa oli ja koko koira heiluu puolelta toiselle. Ihana suhde näillä koirilla :)"

Heri tosiaan menee aina Qiran luokse kun hieronta on ohi, nuolee sen naamaa ja heiluttaa koko kroppaa ja pitää korvia ihan vinossa. Hassu pikkuinen Hymy