Viikonloppu mökillä meni aivan liian nopeasti, varsinkin kun seuraava vapaapäivä on mulla vasta joulukuussa Päättämätön

1320665113_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harmaalla suunniteltu jälki, punaisella Ilkan jälki, vihreällä Herin. Tarkkasilmäiset huomaa että kyseessä on SM-kaavio Silmänisku

Ilkka teki Herille taas jäljen lauantaina, ihan suunnitelman mukaan ei pystynyt tekemään kun ensin ois pitänyt mennä talsimaan keskelle peltoa (Ilkka meni pellon reunaa), ja yhdessä kohtaa oli jäljentekijän sanojen mukaan "mahdoton suo", joten Ilkan piti vähän soveltaa. Tuo suokohta oli haasteellinen, Ilkka kun oli pariin kertaa yrittänyt mennä sinne mutta oli joutunut palaamaan takaisin. Herppa selvitti tämän kohdan kerrassaan upeasti!

Lopussa oli myös hankala kohta, kun sähkölinjan kohdalla oli kulma ja siinä kävi tuuli. Tämänkin Heri selvitti lopulta hyvin, palasi taaksepäin parikin kertaa kunnes sai varmuuden siitä minne jälki jatkuu.

Yksi keppi jäi, tuonne suohässäkkään jonnekin. Kepit oli kyllä tosi pieniä, olin tarkoituksella sahannut 4 x 2 cm palikoita. Olin myös numeroinut kepit 1-6 jotta tietäisin mikä keppi jää jos on jäädäkseen ja nelonen sinne jäi.

Hyvin Heri veti taas jäljen, kaatuilin muutamaan otteeseen, ja välillä ei koiraa näkynyt ollenkaan kun oli semmosta puskaa että jälkiliinastakin näkyi vain metrin verran... On tää vaan kiva harrastus, vaikka toi metsässä rämpiminen raskasta onkin. Välillä jouduin pysäyttelemaan Heriä kun jälkiliina meni mistä sattui, Herppa jatkoi sen jälkeen yhtä tarmokkaasti, eikä se juurikaan häiriintynyt vaikka menin turvalleni pariin otteeseen. Pitää alkaa häiriköimään enemmän siellä narun päässä, ja estää menemästä eteennpäin niin kisoissakaan ei hämäänny jos kaadun kunnolla.

Ainiin, pimeäkin meinasi yllättää meidät kun pääsiin ajamaan jälkeä muistaakseni vasta neljän aikaan. Onneksi oltiin jo loppusuoralla kun alkoi hämärtämään, ja olin ottanut varuiksi otsalampunkin mukaan. Mutta kyllä siitä vähän lisää jännitystä sai elämään...

Muuta ei sitten ehdittykään reenaamaan, piti tokoilla mutta innostuin siivoamaan puuliiteriä ja pistettiin myös marjapensaat ojennukseen. Nykyään kun tulee pimeää niin pahuksen äkkiä.

Juoksu ei ole vieläkään alkanut, ens sunnuntaina yks pariskunta tulee katsomaan millainen otus Herppa on. Toivottavasti neiti osaa silloin käyttäytyä Silmänisku