Aivan ensiksi valtaisat onnittelut Kaarina & Hiski: heti toisesta EVL:n kokeesta hieno 1-tulos!!! Te ootte kyllä melko käsittämätön pari, tulosta tulee lajista kuin lajista NauruSuperisti onnea!

Sunnuntaina käytiin tekemässä Herille esineruutu, poljin jäljen myös Retulle ja kastuin siinä aivan läpimäräksi. Esineruudussa oli kolme Herin lelua: takakulmissa motskut kevyesti peitettyinä ja keskellä edessä pehmopallo kuopassa piilossa.

Lähetin Herin vasemmasta etukulmasta, ja Herppa nosti ekana oikean takakulman motskun. Sillä sitten riekuttiin tovi ja palkaksi neiti sai vielä lihapullaa. Toisen esineen kanssa kesti enemmän, Heri näytti taas juoksentelevan enemmän kuin tekevän hommia...

Kohtapuoliin se tokakin nousi, taas leikittiin ja annoin lihapullaa. Heri lähti mukavasti vielä kolmannellekin, siinä kesti myös jonkin verran mutta hienosti Herppa bongasi pallon ja kaivoi sen esiin Hymy Tätä lisää, ja voisin itseasiassa alkaa tekemään pitkästä aikaa tarkkuusruutuakin, jos se saisi työskentelyn paremmaksi tuolla esineruudussakin?