... mutta sisällä on kiva reenata Hymy Herpalla otettiin sellaista ei-niin-vakavaa viilausta, ja kivaa oli.

Ensin häröiltiin taas Kaarinan & Hiskin kanssa samaan aikaan, jotenkin se tunti vaan on liian vähän vaikka meitä onkin kaksi. Ja tänään meillä oli puolitoista tuntia aikaa.

Seuraaminen: Eli perusasentojuttuja, tarvittaessa hipasin raipalla vasempaa kinttua (Herin) jos meinas mennä vinoon.

Hyppynouto: Tätä otettiin varmaan kolmekymmentä kertaa! Jätin Herin kapulan kanssa esteen toiselle puolelle, kävelin itse toiselle puolelle; "nouda-pidä-odota" ja siitä taas kävelin toiselle puolelle ja jätin Herin odottamaan kapulan kanssa. Ekoilla kerroilla ärjyi taas kapulalle ja mälväsi, mutta pikkuhiljaa alkoi mukavasti rauhoittua ja saatiin aika hyviäkin suorituksia. Tässä pitäis melkein pitää kirjaa siitä miten monta onnistunutta (ei pureskele) ja epäonnistunutta (pureskelee) tulee, eli jonkun tarvis siinä vieressä pitää kirjaa... Hmmm.

Palkkasin Herin vain niistä kun istui suorassa mun edessä eikä pureskellut kapulaa, niitä oli jotain 3-5 kertaa.

Sivulta maahanmeno: Tähän koitan saada nopeutta, ja hyvin Herppa toimi. Tätä pitäis toisaalta tehdä myös jonkun tylsyyden jälkeen, ja niin ettei oo pitkään aikaa tullu palkkaa ja sitten tästä superpalkka.

Sivulletulo: Ei ennakoinut, tosin yhdessä vaiheessa yritti tulla suoraan sivulle. Lisää reeniä siis.

Ruudusta sivulletulo: Tämä oli oikeinkin hyvä, otin sekä pitkältä että lyhyeltä matkalta.

Tunnistusnouto: Tähän tehtiin pieni jekku, eli paljon Kaarinan käpälöimiä kapuloita ja yksi Kaarinan kapula poikittain Herin kapulan päälle! Heri nuuski kapulat tosi tosi tosi tarkkaan, mistä olen tyytyväinen, bongas kertaalleen oman mutta tsekkas vielä muut, toi sitten oman Hymy Alan nyt ihan reilusti vaikeuttamaan tätä, mutta kuitenkin niin että Heri ei ala nostelemaan niitä vieraita vaan jatkaa hyvää nenätyöskentelyä.

Ohjattu nouto kupeilla: Kaarina kävi viemässä "liikkurina" namin kuppiin, ja kävi aina kopauttamassa myös toista kuppia. Nyt onnistui merkillemenotkin hienosti! Kesken reenien sisälle pelmahti kaksi pukumiestä, ihmettelin kun Heri kesken liikkeen lähti haukkuen juoksemaan mua kohti ja jatkoi ohi, kun käännyin niin siinähän seisoi kaksi miestä mustissa Yllättynyt Mulla kesti hetken päästä tilanteen tasalle, sillävälin Heri oli haukkunut molemmat tyypit lähituntumalta, ja kun käskin pois se tuli hienosti, ja kun käskin maate parin metrin päähän niin tilanne oli Herpan mielestä jo ohi. Aika hyvin se nollas tilanteen kun mitään ei tapahtunutkaan, ja pystyttiin jatkamaan reenejä ilman että Heri noteerasi äijiä mitenkään. Onneksi ne lähti samantein.

Muuta ei taidetukaan sitten ottaa, lopussa ja välilläkin iloista hulluttelua pallon (uuden ja kestävän!) kanssa. Heri jaksoi upeesti, eka setti tais olla n. parikyt minsaa ihan yhteen putkeen kaikkee mahdollista, ja into ei laantunut. Hieno hieno Hoo Nauru