Aamulla taas Niihamaan, oli mukavan sumuista ja viileääkin. Nyt Herppa pääsi Qiran kanssa rakentamaan kehää, ja heti autosta päästyään neiti koikki ja loikki ja hyvä ettei tehnyt kärrynpyöriä, niin innoissaan pieni oli Hymy

Seuraa: Sama kuin eilen, palkka siitä että istuu, otin vain muutamia askelia.

Istu: Tämä ok.

Luokse: Nyt oli sopivan hillitty vauhti, eilen oli vähän liikaa, nyt tuli hallitusti ja pysähtyi hyvin.

Ruutu: Auts kun Heri tykkää tästä! Heti kun huomaa mistä on kyse niin alkaa kiekumaan... Se on se juokseminen mistä Herppa nauttii. Palkkasin alkuun siitä että istui sivulla hiljaa, ja alkoihan neiti lopulta rauhoittumaan. Tosin ruutuun lähdössä taas haukahti innoissaan. Itse ruutu oli super! Sain sen ihan keskelle seisomaan, ja kävin siellä palkkaamassa. Hieno!

Metallinouto: Oon nyt koittanut saada ennakointia pois, ettei vaan kisoissa varasta kun tykkää tästä kovasti. Itse nouto oli hieno, ja toi toooosi hienosti eteen kapulan! Onnistuin vaan mokaamaan kun palkkasin Herin lennosta niin että kapula tippui sen varpaille, tokalla kerralla se selvästi varoi kun kurkottamalla toi kapulan... Eli tässä on pakko muistaa ottaa kapula pois ennen palkkaamista!

Kaukot: Ensin taas lelupalkalla ok. Sitten käytiin aamulenkillä, jonka jälkeen otin aamuruoalla... Ei hyvä. Ekalla istu-käskyllä nousi koko ajan seisomaan. En halunnut paineistaa Heriä joten otettiin vaan rauhallisesti alusta uudestaan. Lopulta sain sen istumaan pelkällä istu-käskyllä, ei käsimerkkiä siis. Sain sen saman "jännityksen" itselleni kuin eilen, ja selvästi Heri skarppas. Tekniikka on ok, nyt ei edes kiertynyt vaikka ruoka oli takana. Tässä täytyy kokeessakin muistaa itse olla tarkkana!

Huomenna vielä reenataan, sitten koitan saada Heristä enimmät virrat pois ennen sunnuntaita.