Torstaina hömpöttelytokot Tallilla, mitähän kaikkee tuli tehtyä...

Seuraamisen perusasennot: Otin raipan avuksi, ettei tarvi olla ruoto kiemuralla. Pieni hipasu Herin kankuun ennen pysähdystä, hyvin toimi. Tuntui siltä että seuraaminenkin oli suorempaa, vaikke se mitenkään levinnyttä ole tähänkään asti ollut.

Sivulletulon ennakointi: Eli Tänne-Sivu useampaan kertaan, enpä saanut neitiä ennakoimaan sivulletuloa. Paitsi sitten kun sanoinkin "Käsky" niin Heri varasti sivulle, nappasin karvoista kiinni ja siitähän neitikoiranen suutahti! Mutta oli sen jälkeen tarkempi.

Tunnari: Kolme kasaa Kaarinan klähmimiä kapuloita, oli vaikee. Ensin meinas tuoda oikean, toi sitten oman. Hetken päästä uusinta, yksi levitetty kasa, nyt toi hienosti heti oikean.

Ruudun sivulletulo (ilman ruutua): Kauheella vauhdilla Herppa tulee, mutta tuli suoraan sivulle. Näitä pitää alkaa ottamaan pitkältä matkalta.

Hyppynouto:  Tämä pitää saada jotenkin T Y L S Ä K S I. Paljon toistoja ilman palkkaa, kehuin hyvin hillitysti. Kyllä se siitä alkoi rauhoittumaan, mutta kun tää vaan on niin kiva liike Herin mielestä Hymy

Ohjatun noudon suunnat: Kaarina toimi liikkurina, vei purkinkansille namit. Alussa Herppa meinasi varastaa, siitä hurja karjaisu. Kerran kieroili ja meni merkille josta säntäsi purkinkannelle... Tätä lisää, pitää vaan ens kerraksi muistaa ottaa purkit minkä sisälle Heri ei näe, nyt se näki kannen pälle laitetut nakit. Loppuun vielä pelkkää merkille menoa, hyvä vauhti, täytyy sitä asentoa merkillä alkaa viilaamaan.

Hauskaa oli, Heriltä ei kyllä into lopu. Osa liikkeistä tehtiin samaan aikaan Hiskin kanssa, ja vähän neiti otti häiriötä mutta motivaatio on kohdillaan.