Tallilla Hiskin & Kaarinan kanssa, ennen reeniä käytiin koirien kanssa lenkillä ja Herppahan oli aivan innoissaan Hiskistä, ois halannut jos ois päässyt lähemmäksi Hymy Mikä on aika hassua koska silloin kun reenataan niin Heri ei noteeraa Hiskiä yhtään. Kokeilin Hiskillä josko Herin juoksu olisi lähellä: Hiskonen nuuskaisi kerran Herpan takapäätä ja jätti sen sitten rauhaan. Ei siis vähempää voinut kiinnostaa, toivottavasti Heri pihtaa juoksua vielä pari viikkoa.

Otin Herillä taas kisamaisen reenin, tosin palkkasin nyt välillä.

Liikkeestä istuminen: Kuulemma tosi hidas, meinasi jäädä seisomaan. Oli vähän ulalla, oli selvästi menossa ruutuun eikä seuraaminen ollut normaalin reipasta.

Luoksetulo: Ennakoi tosi rajusti ekalla kerralla, joten tokalla kerralla otin suoran luoksetulon -> sammakkoloikkia tuli hän Hymy Kolmannella kerralla pysäytys käsimerkillä, pysähtyi tosi hyvin joten heitin pallon.

Ruutu: Loistava jälleen kerran, en ottanut sivulletuloa vaan kävin palkkaamassa ruutuun.

Metallinouto: Tässä saatiin vähän haastetta kun onnistuin (tarkoituksella) heittämään kapulan puomin alle pujottelukeppien ja verkkojen väliin... Heri haki kapulan epäröimättä, ja toi vielä kauniisti eteen.

Hyppynouto: Melkoisella raivolla haki kapulan, vauhtia ei ainakaan puutu! Kun tuli eteen istumaan sanoin aika tuikeesti että "PIDÄ!", ei pureskellut pahasti.

Tunnistusnouto: Oikein hyvä, nuuski kapuloita niin maan perusteellisesti että! Ja toi lopulta oman, ei pureskellut paljoa.

Kaukokäskyt: Otin läheltä, ekasta istumisesta palkka, sen jälkeen i-s-m-s ja palkka. Intoa oli tässäkin.

Hiskin jälkeen kokeilin ohjattua, mutta on sen verran hyvin unohtunut että täytyy palata kuppireeniin. Otin myös sivulletuloa liikkeestä, onnistui hyvin. Kokeiltiin myös tolpan kiertoa, vähän on hakusessa tämäkin, metsässä onnistuu puiden kanssa vähän paremmin.

Reeneistä jäi hyvä mieli, tosin Heri onnistui hajoittamaan yhden pallolelunsa eli tarvii tilata vähän kestävämpiä tilalle. Koitetaan nyt viikon ajan viilata ja ens viikolla sitten taas kisamainen reeni.

Kiitokset taas Kaarina reeniseurasta Hymy