Tallilla taas, nyt siellä oli jo melko vilposta, ois pitäny ottaa käsineet mukaan. Olin käynyt tyttöjen kanssa reilun puolen tunnin metsälenkillä ennen reenejä, ja Herppa oli hivenen rauhallisempi.

Mulla oli videokamera mukana, Herppa oli vaan niin nopee ettei Kaarina meinannut pysyä vauhdissa mukana Hymy Koitan muistaa huomenna ottaa piuhoja mukaan että saan ladattua kuvaukset nettiin.

Ruutu: Tehtiin vähän vaikeempi rasti, eli laitettiinkin ruutu pitkittäin. Heri ei alussa katsonut oikeeseen suuntaan, mutta käskystä lähti suoraan ruutuun.

Luoksetulo: pysähtyi hienosti, joten siitä palkka

Metallinouto: onnistuin heittämään kapulan aivan muurin kiinni. Mua alko tilanne naurattaan (miten aina onnistunkin Tallilla heittään ton kapulan mihin sattuu!), ja Heri varasti mun hörähdyksestä. Itse nouto oli hyvä, vaikka Herppa joutui etsimään kapulaa jonkin tovin. Palautus tosi hyvä!

Hyppynouto: muuten ok mutta pureskelee pureskelee... Voi voi kun nyt saatais se ykkönen, EVL:ssä kun on vaan metallinoutoja (tunnarin lisäks)!

Pienen paussin jälkeen tunnari, joka meni alussa ihan pieleen kun Heri bongasi ruudun ja sinkoili sinne!! Löysi lopulta kapulat ja toi oman, mutta otin uudestaan nyt eri suuntaan. Nyt toikin sitten väärän, voi itku! Kolmannella taas ok.

Kaukokaskyjä läheltä ja koitin saada taas sitä "jännitettä". Kaarina naureskeli kun Herppa teki asennonvaihtoja häntä huiskien Nauru

Reenien päätteksi sählättiin sitten pallon ja motskun kanssa, ja Qira pääsi myös hömpöttelemään. Häiriköi Hiskiä aika hyvin: Hiski oli juoksemassa ruutuun ja Qira lähti haukkuen Hiskin perään, kun Kaarina pysäytti Hiskin ruutuun niin Qira seisoi siinä Hiskosen edessä ja haukkui. Hiski vaan kuikuili Qiran ohi että mitäs se emäntä seuraavaksi käskis Hymy

Hölmöt koirat mulla.