Torstain tokoilut piti vaihtaa metsäreeneihin kun Herillä ei ole nyt asiaa Tallille. Treffattiin siis Kaarinan kanssa Kyötikkälässä lumipeitteisen metsän reunassa esineruudun merkeissä.

Herille sama reeni kuin viimeksi, Kaarina vei Herin nähden ensin kolme esinettä peräkkäin oikeaan reunaan. Heri haki ekan hienosti, meinasi kuitenkin lähteä hakemaan toista samantein mutta huusin luokse ja Herppa toi esineen. Toka esine löytyi myös helposti, kolmatta varten piti vähän kirmailla ruudussa.

Seuraavat kolme esinettä keskilohkolle peräkkäin, tämä meni jo vähän paremmin. Vika reeni oli jo loistosuoritus, Heri haki kaikki kolme esinettä peräkanaa Nauru Tällä siis jatketaan vielä jokunen kerta, jossain vaiheessa tehdään niin että on pelkkä takaesine koska nyt Herillä tuntuu olevan vaikeuksia irrota sinne taakse. Aiemminhan se irtosi sinne vallan mainiosti, mutta on nyt ilmeisesti oppinut juoksentelemaan vähän missä sattuu joten täytyy tähänkin puuttua.

Ainiin, Hiski meni esineruutuun Herin jälkeen (Heri oli pissannut kerran ruutuun), mutta melkoinen työmotivaatio on pojalla kun ei juoksuisen nartun hajut sen kummemmin häirinneet!