Nyt on olo kyllä kuin maailmanmestarilla, sen verran upean esineruudun Heri teki tänään!! happy0064.gifKävin siis aamusta Kyötikkälässä, tein esineruudun gepsillä joten oli tarpeeksi iso ja leveä. Tallasin ruudun Qiran kanssa, pitkittäin ja poikittain. Sitten vein kolme esinettä valmiiksi vasempaan kulmaan, yksi eteen, yksi keskelle ja yksi ihan taakse. Sitten hain Herin ja vähän jännityksellä odotin että mitä tulemaan pitää...

Heri lähti vauhdilla, ja löi jarrut melkein heti kiinni kun haistoi ekan esineen, toi sen vauhdilla. Sain pienen herkun palkaksi, ja uusi lähetys. Taas vauhdilla, ja taas mainio jarrutus kun haistoi esineen, toi vauhdilla mulle. Tästä taas pieni palkka, ja vika lähetys, nyt vähän jänskätti että josko se nyt aloittaa sen sinkoilut, mutta Heri ampaisi suoraan takakulmaan, nosti esineen ja toi vauhdilla! Hiphei!!

Seuraavat kolme vein keskelle niin että Hoo oli puussa kiinni, sen piti siinä älämöidän hetken aikaa mutta hiljeni sitten. Tämä onnistui myös mainiosti, ei tietoakaan siitä että olisi lähtenyt huiteleen sinne tänne.

Viimeiset kolme vein oikeaan kulmaan, keskimmäisen esineen laitoin pienen kuusen oksalle. Tämä meni myös aivan loistavasti, ja Heristä näki että se oikeasti etsi niiden esineiden hajua, sitä ei tippaakaan kiinnostanut turhanpäiväinen juoksentelu ruudussa Hymy Nämä kolme nousivat myös hämmästyttävän nopeaan, joten oli kyllä aivan loistava reeni!! Heri on kyllä fiksu ja taitava pikkukoira Nauru Iso kiitos Kaarinalle, ilman Kaarinan vinkkejä olisin pähkäillyt tämän ongelman kanssa ties kuinka kauan.

Tämä tais olla se rautalankamalli mitä Heri tarvitsi ymmärtääkseen mitä siltä haen, nyt se ei pureskellut esineitä ja lähti aina uudella lähetyksellä innokkaasti ruutuun.

Keskiviikkona käytiin muuten eläinlääkärissä, päivitin Herin rabiesrokotuksen ja otettiin progetesti. Arvo oli vasta 0,4, eli ei vielä kiirettä sulhasen luokse. Juttelin Terhin (koirankasvattaja, pieneläinhoitaja ja koirahieroja) kanssa, ja päätin käydä sunnuntaina Bastin luona katsomassa josko jotain jo tapahtuisi. Tarvittaessa vien sitten maanantaina uudestaan progetestiin ja katsellaan sitten siitä eteenpäin. Joulu lähestyy uhkaavasti, olisi kyllä mukava saada tää astutushomma hoidettua ennen pyhiä Hymy