Olipas mukava taas päästä Kaarinan & Hiskin kanssa reenaamaan aamusta, tosin itse olin vielä sen verran "lomafiiliksissä" etten ollut osannut suunnitella reenejä kovin järkevästi. Ja kun on vielä tuo Herin pentuja-ei pentuja tilanne niin sekään ei motivoi, vaikka meillä ensi kuulle onkin jo kisapaikka. Herille on muuten ultra varattu ensi viikolle, se sitten näyttää miten reenit jatkuu...

Päätin reenata EVL:ää, mukavaa vaihtelua molemmille. Ensin zeta, seiso-maahan-istu. Seisomisen kanssa oli ongelmia, mutta kun annoin apuja niin jäi seisomaan. Muissa asennoissa ei ollut ongelmia, eikä siinäkään että Heri olisi lähtenyt mukaan.

Sitten taisin kokeilla EVL:n ruutua; merkille hienosti mutta kun käskin ruutuun niin Pikkukoiralla oli iso kysymysmerkki pään päällä Hymy Avustuksella sekin löytyi, eli ei tässäkään liikkeessä pitäisi olla kovin iso savotta.

Tunnari oli oikein hyvä, pienesti puraisi kapulaa mutta parempaan suuntaan tämäkin.

Hyppynouto oli hieno, mutta jotenkin epä-Herimäinen. Se teki sen kyllä iloisesti, mutta päätön kaahotus puuttui? Eikä haukahtanut lähtiessä, eikä juurikaan pureskellut kapulaa? Tässä vaiheessa tuli sellainen fiilis että jospa se onkin kantavana... Tai sitten sillä on valeraskaus.

Paussin jälkeen höntsättiin omiamme, lähinnä perusasentoja. Otin myös hyppynoutoa, ja joka kerta Heri toi äärimmäisen nätisti pureskelematta!! Kaukoissa tekniikkaa, seiso-maahan jumppaa niin että etutassut pysyi paikoillaan.

Kaarinalla oli muuten tosi hyvin suunnitellut reenit Hiskille, palkkaamista myöten. Mun tarvis kans ottaa tavaksi suunnitella huolellisemmin nuo reenit, vähän höveliä meininkiä ollut enimmäkseen.