Heri alkaa selvästi heräämään "mammakoomasta", tai sitten en kohtele sitä enää kuin mammaa joten vauhtia ja vaarallisia tilanteitakin alkaa taas olla.

Aloittelin ruudulla, tein pitkästä aikaa motivaatioreeniä eli lähettelin ruudusta ruutuun missä namia. Vikalla kerralla pysäytin (tyhjä ruutu), ja hyvin on neidillä korvat tallella.

Tunnarissa oli Kaarinan kunnolla käpälöimät kapulat, nosti ensin väärän ja sitten toi oikean. Uusinnalla toi oikean, mutta maisteli muita. Eli lisää näitä reenejä missä on kunnolla vieraan hajuisia kapuloita.

Hyppynoudossa palkkasin kun ei varastanut liikkurin käskystä, nyki kyllä aika mukavasti... Itse nouto ok.

Metallinouto muuten ok, mutta se palautus tuohon eteen... Nyt teen oikein kunnon kuurin sitä että Herppa tuo läheltä kapulan mulle, ja koitan reenata tätä myös kotona.

Seuraamisen perusasentoja otettiin raipan kanssa, ja aika lujaa sai Heriä näpäyttää että peppu oikeni. Se ei kuitenkaan vaikuttanut mitenkään itse seuraamiseen, eli Heri ei alkanut väistämään tai laahustamaan. Hoksasi ihan oikein että perusasentoja haetaan Hymy

Luoksetulossa tökkii vauhti, eli ennakoi törkeästi. Otin viitisen kertaa suoran luoksetulon, näitä pitää muistaa ottaa myös lenkeillä.