... ja tokoilua mukavasti hallissa Hymy

Mulla ei ollut sen kummempaa suunnitelmaa, olin listannut kaikki Herin virheet ja poimin sieltä sitten reenattavat kohdat.

Aloittelin tunnarilla kun sitä ei olla ikinä muistaakseni otettu ekana, ajattelin katsoa miten menee kun Herillä on aina varsinkin alussa hirvee tekemisen meininki. Mun mielestä Kaarinan antama kapula haisi hassulle, mutta ajattelin silti kokeilla onko sillä mitään vaikutusta. No ei tietenkään ollut Hymy

Zeta seuraavaksi, niin että otin pelkkää seisomista kun se oli viimeksi hakusessa. Ekasta palkkasin toiset kaksi ilman palkkaa. Nyt pysähtyi tosi hyvin, ja Kaarinan mukaan kaksi vikaa oli parempia kuin eka.

Sitten ruudusta luoksetuloa pitkältä matkalta, hienosti tuli! Vielä käskytyksellä niin etten kutsunutkaan luokse, tämä myös ok.

Paussin jälkeen hyppynoutoa, Heri oli nostanut vähän kierroksia kun sai odotella sivussa sen aikaa kun Hiski reenasi, enkä ollut laittanut Heriä mihinkään kiinni vaan seisoskeli vapaana seinän vieressä. Oli sieltä melkein tulossa pari kertaa mutta malttoi kuitenkin mielensä. Kun lopulta sai luvan tulla niin loikki ja haukkui riemusta Hymy

Olin varautunut siihen että haukkuu lähtiessään kapulalle, ja sanoinkin Kaarinalle että karjasen Herpalle jos möykkää. No neitokainen tekikin oikein mallikelpoisen noudon, eikä edes pureskellut kapulaa Yllättynyt Meinas mennä pasmat ihan sekaisin kun ei homma mennytkään niinkuin piti... Heh.

Metallinoudossa tarkoitus oli ettei Heri reagoi käskyihin, eli Kaarina hihkui kolmisen kertaa "käsky" ilman että annoin sitä käskyä. Herppa isuti hienosti edessä, mutta eipä sitten munkaan käskystä liikkunut mihinkään Nauru Toljotti vaan uneliaasti... No parempi näin, toisaalta. Ainakin reeneissä, kokeissahan tuosta menee sitten pisteitä kun joutuu antamaan toisen käskyn.

Loppuajan sitten hömpöteltiin seuraamisen perusasentoja, kaukokäskyjä ja ruutuun menoa merkiltä (evl).

Kivaa oli, niinkuin aina. Heri on kyllä mieltä virkistävä reenikaveri! Ja kiitos taas Kaarina seurasta!